Descopera orasul cu #getlokal si castiga zeci de premii instant

Descopera orasul cu #getlokal si castiga zeci de premii instant

Vrem sa aflam cum se distreaza romanii.

comunicat de presa:

Getlokal™ a lansat cea de-a doua versiune a aplicatiei de mobil, disponibila atat in AppStore, cat si in Google Play, iar pe tot parcursul lunii august cei care scriu review-uri folosind aplicatia de mobil vor fi premiati.

Vrem sa aflam cum se distreaza romanii, cum ii convinge un loc sa se intoarca si sa-si aduca toti prietenii ori, dimpotriva, de ce nu le-a placut un anume local. De aceea, getlokal dedica luna august review-urilor relevante, care ii ajuta pe cei care nu au incercat un loc si doresc sa afle mai multe informatii de la cei care au ajuns aici.

Fiecare review cu informatii relevante pentru utilizatorii aplicatiei getlokal inseamna o sansa in plus la zecile de premii instant si posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua tablete Samsung Note N5110. In plus, cei care recomanda aplicatia de mobil getlokal prietenilor de pe Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul #getlokal, au noi sanse la premiile instant.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Aplicatia care nu te lasa sa stai in casa – versiunea 2

Pentru o experienta cat mai simpla, am lansat a doua versiune a aplicatiei getlokal. Utilizatorii au acces rapid la cele mai recomandate locuri din apropiere. Folosind clasificarile, merg direct la tinta daca ii intereseaza cel mai apropiat bancomat, dar si daca vor sa vada toate cafenelele din apropierea lor. De asemenea, folosind cautarea dupa cuvinte cheie, lokalnicii au acces la toata baza de date de recomandari. Utilizatorii pot cerceta baza de date getlokal din toata tara, direct de pe mobil, pentru ca acum exista posibilitatea de a muta pin-ul pe harta pana-n Timisoara. Si Bulgaria, Macedonia sau Serbia, pentru ca aplicatia getlokal functioneaza in patru tari.

Tot din interiorul aplicatiei getlokal utilizatorii au acces la sectiunea de evenimente, sursa de inspiratie pentru petreceri, spectacole si concerte. Din app ai acces si la recomandarile video cu locuri si events de la getlokal Girl.

Relationarea e simpla – se pot salva locuri favorite, utilizatorii au si posibilitatea de a da sfoara-n tara despre localuri faine amicilor prin Facebook, Twitter, e-mail sau SMS si de asemenea afla ruta pana la destinatie folosind navigatia.

Aplicatia getlokal a fost dezvoltata integral in Romania si functioneaza in patru tari: Romania, Bulgaria, Macedonia si Serbia.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri