Setari Cookie-uri

IL PASSO Men: noua colectie toamna-iarna 2013/2014

Look-uri esentiale in noul sezon propuse de IL PASSO

Comunicat de presa

Desi pana acum designerii ne-au obisnuit cu piese clasice in ceea ce priveste incaltamintea masculina, in acest sezon propunerile ies din tipare si garanteaza un plus de personalitate in tinutele domnilor.

Stilul rock-metal pare sa guverneze in acest sezon, alaturi de pantofii cu combinatii inedite de tipuri de piele sau accesorii. The all time classics – pantofii de ceremonie se regasesc si ei printre propunerile designerilor. Iata cateva dintre look-urile cheie ale modei masculine in sezonul toamna / iarna 2013/2014, in viziunea IL PASSO.

The Warrior

Imaginea barbatului din acest sezon devine si mai puternica odata cu influentele de motor din incaltamintea propusa de designeri. Accesoriile metalice, precum cataramele sunt prezente in modele diverse de pantofi si bocanci si creeaza acea imagine de bad boy atat de dorita.

Citește și:

Bocancii inalti se regasesc in propunerile designerilor in acest sezon si completeaza perfect orice tinuta casual masculina. Pentru un plus de stil, acest tip de bocanci se gaseste si in combinatii de culori contrastante, precum negru si cognac.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.