Setari Cookie-uri

Glace de Plaisir, noua gama de inghetata si sorbet de la PAUL

Paul Romania introduce Glace de Plaisir, o noua gama de inghetate si sorbeturi.

Paul Romania introduce Glace de Plaisir, o noua gama de inghetate si sorbeturi. Acestea sunt preparate artizanal, cu ingrediente naturale si de cea mai buna calitate, dupa retete special concepute pentru Paul. Gama Glace de Plaisir contine 4 arome delicioase de inghetata - vanilie de Madagascar, ciocolata neagra, alune de Piemonte si macarons - si 2 arome racoritoare de sorbet - zmeura si lamaie.

„Cand am creat gama Glace de Plaisir am plecat de la doua arome de baza, vanilie si ciocolata, fiecare cu acel plus de rafinament care se regaseste intotdeauna in produsele Paul. Vanilia pe care o folosim este de Madagascar, iar ciocolata este neagra, foarte fina, conferind textura si cremozitate inghetatei. Pe langa acestea, gama mai include inghetata cu alune de Piemonte dar si speciala aroma Macarons, unul dintre deserturile simbol de la Paul. Sorbeturile gamei sunt realizate din fructe, sunt 100% naturale, fiind o optiune foarte buna in cazul in care ne dorim un desert, racoritor, dar si cu mai putine calorii”, a declarat Monica Douglas, Marketing Director Paul Romania.

Citește și:

Inghetatele si sorbeturile din gama Glace de Plaisir sunt disponibile in brutariile Paul din Bucuresti: Paul Baneasa, Paul Afi Cotroceni, Paul Dorobanti si Paul Universitate.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.