Setari Cookie-uri

Metoda de epilare potrivita pentru tine

Descopera o gama completa de produse de epilare de la Philips

Sistemele de epilare cu lumina intens pulsata Philips Lumea

Sistemele Philips Lumea folosesc lumina intens pulsata si inhiba cresterea firelor de par. Reprezinta o solutie completa care iti ofera numeroase avantaje. Sunt confortabile si usor de folosit pentru ca utilizarea lor presupune un tratament nedureros, se folosesc fara fir si sunt usor de transportat.

Sunt eficiente, rezultatele se vad dupa numai 4-6 tratamente, repetate o data la 2 saptamani, parul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce in ce mai rar, la un interval de 6 saptamani, in functie de ritmul cresterii firului de par. Nu necesita alte accesorii suplimentare, geluri sau creme, nu trebuie sa le schimbati lampile si nu au alte costuri ascunse.

Repetand procedura ori de cate ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizari variaza in functie de ritmul individual al cresterii firului tau de par), densitatea parului tau va scadea progresiv pana la minim si re-cresterea firelor de par va fi prevenita. In gama sunt doua modele: Lumea SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si Lumea SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp). Afla mai multe pe www.philipslumea.ro .

Citește și:


Gama de epilatoare Philips SatinPerfect

Epilatoarele SatinPerfect, de la Philips, sunt prevazute cu un sistem unic de discuri ceramice hipoalergenice, care evita ciupirea pielii si sporesc gradul de igiena, reducand iritatiile. Sistemul unic Skin Perfect, care indeparteaza eficient firele de par, actionand la fel de bine si asupra firelor subtiri si scurte, in timp ce protejeaza pielea. In plus, designul cu cap foarte lat permite o epilare mult mai rapida si eficienta, indepartand mai multe fire inestetice dintr-o singura miscare.

Epilatoarele SatinPerfect HP6581, HP6579, HP6577, HP6575 sunt wet&dry, durerea fiind redusa semnificativ. SatinPerfect ofera o epilare excelenta in numai cateva minute, dispunand de un sistem umed si uscat, ce permite utilizarea epilatorului si sub dus.

Apa calda deschide porii, asadar pielea este pregatita pentru o epilare nedureroasa si foarte rapida: porii deschisi permit alunecarea mai rapida a radacinilor, disconfortul fiind redus la minimum, in timp ce firele sunt inmuiate, devenind astfel mai flexibile si mai usor de indepartat.

Citește și:

Pentru zonele sensibile, la modelele HP6581, HP6579, HP6574 ai la dispozitie si epilatorul de precizie care indeparteaza mult mai usor si sigur firele inestetice din aceste zone. Datorita dimensiunilor reduse il poti purta chiar si in poseta si il poti folosi oriunde.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.