Setari Cookie-uri

Catalogul IKEA 2014 sarbatoreste momentele petrecute acasa

Noul Catalog include 324 de pagini de inspiratie si idei. Tema Catalogului de anul acesta este "Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa".

Elemente de design din Noul Catalog:

• Designul scandinav a fost intotdeauna un semn distinctiv al mobilierului IKEA, iar noul Catalog prezinta mai multe astfel de produse. Lemnul de culoare deschisa, accesoriile si textilele cu imprimeuri expresive si colorate indraznet ofera un aspect functional si elegant, dar totusi relaxat.

• Colectia de designer TRENDIG este inspirata de intalnirea dintre designul scandinav si cel chinezesc; colectia va fi prezenta in magazinul IKEA din luna octombrie si va fi disponibila doar o perioada limitata de timp.

La nivel mondial, Catalogul IKEA 2014 a fost tiparit in 210 milioane de exemplare, distribuite in 44 de tari si 30 de limbi.

In Romania, incepand de pe 19 august noul Catalog va fi disponibil şi in format digital pe website-ul www.IKEA.ro. La fel si harta interactiva a distribuţiei Catalogului. Preturile mentionate in Catalog includ TVA, sunt maxime si sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 pana la 25 august 2014.

Citește și:

"In acest an, am reusit sa mentinem preturile la acelasi nivel de anul trecut si ne bucuram ca am reusit chiar sa scadem preturile catorva produse din catalog", a subliniat Daniela Stoican.

Intreaga oferta de produse noi, stiluri si idei pentru o viata de zi cu zi mai buna acasa este disponibila in magazinul IKEA din Bucuresti sau pe www.IKEA.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.