Setari Cookie-uri

Noua colectie STACCATO Fall 2013

Reinvent Minimalism si Shimmering Chic, temele centrale in noua colectie STACCATO Fall 2013

Comunicat de presa

Dupa prezenta in cadrul Paris Fashion Week, STACCATO revine cu o noua colectie - Fall 2013 in care incorporeaza elemente super hot coborate direct de pe podiumurile de moda internationale. Colectia este centrata pe doua teme – "Reinvent Minimalism" si "Shimmering Chic", designerii creand piese ce se evidentiaza prin elemente metalice si stralucitoare, inovative si intrigante.

Reinvent Minimalism – Modele clasice cu detalii neasteptate

Strasurile, aplicatiile metalice, color block-ul sunt cateva dintre elementele care transforma in acest sezon piesele clasice, minimaliste, in modele care se adapteaza cu usurinta celor mai variate outfit-uri.
Accentele metalice sunt in topul preferintelor designerilor STACCATO, regasindu-se ca element central in tocuri si varfuri. Elementele metalice sunt alaturate culorilor vibrante precum rosu electric, fuchsia si albastru intens, creand piese moderne si versatile.

Citește și:

Color block-ul este un alt element propus de designerii STACCATO. Contrastul de culori si mix-ul de materiale evidentiaza siluetele minimale ale pantofilor. Regasite in stilettos, in modelele cu tocuri medii, mici sau chiar in cele cu talpa joasa, aceste elemente transforma pantofii in piese ideale atat pentru o tinuta de birou, cat si pentru una de ocazie.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.