Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Dove a lansat o provocare fanelor pe pagina de Facebook prin intermediul aplicatiei "Ingrijirea intensa a parului tau". In perioada 10 iunie – 11 iulie 2013 fanele Dove au avut ocazia sa identifice micile slabiciuni din rutina lor zilnica care duc la pierderea cheratinei, proteina vitala care formeaza scutul natural de protectie al firului de par, dar si sa afle care sunt solutiile pentru un par frumos cu aspect sanatos.

Cele 10 premii speciale oferite de Dove au constat in 4 experiente de rasfat la Vila 23 Snagov si 6 game complete Dove Intense Repair. Cele 4 fane Dove care au castigat momente de rasfat – desemnate "Ambasadoare Dove Hair" – s-au bucurat de un tratament special alaturi de specialisti in ingrijirea parului, de clipe de relaxare la soare, la piscina si o sedinta foto. Iata ce ne-au impartasit din experienta lor:

"Am petrecut o zi de vis. M-am bucurat la maximum de ingrijirea si rasfatul pe care doar Dove le poate oferi. Parul meu arata minunat iar eu ma simt cu adevarat frumoasa", Rozalia Untea din Buzau.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: