Kudika
19 August 2013

Dove crede ca frumusetea vine din atentia acordata ritualului zilnic de ingrijire, iar parul are nevoie un tratament special.

Comunicat de presa

Ingrijirea parului blond dupa vara: trucuri de hidratare, mentinerea culorii si styling!

Dove a lansat o provocare fanelor pe pagina de Facebook prin intermediul aplicatiei "Ingrijirea intensa a parului tau". In perioada 10 iunie – 11 iulie 2013 fanele Dove au avut ocazia sa identifice micile slabiciuni din rutina lor zilnica care duc la pierderea cheratinei, proteina vitala care formeaza scutul natural de protectie al firului de par, dar si sa afle care sunt solutiile pentru un par frumos cu aspect sanatos.

Cele 10 premii speciale oferite de Dove au constat in 4 experiente de rasfat la Vila 23 Snagov si 6 game complete Dove Intense Repair. Cele 4 fane Dove care au castigat momente de rasfat – desemnate "Ambasadoare Dove Hair" – s-au bucurat de un tratament special alaturi de specialisti in ingrijirea parului, de clipe de relaxare la soare, la piscina si o sedinta foto. Iata ce ne-au impartasit din experienta lor:

"Am petrecut o zi de vis. M-am bucurat la maximum de ingrijirea si rasfatul pe care doar Dove le poate oferi. Parul meu arata minunat iar eu ma simt cu adevarat frumoasa", Rozalia Untea din Buzau.

De-a fir a par... cu Geta Voinea. Sfaturi practice pentru un par frumos si sanatos
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: