Setari Cookie-uri

Kika iti propune stilul romantic

In agitatia cotidiana ai nevoie de un loc numai al tau - cald, prietenos, primitor si totodata elegant

Creeaza mici contraste prin culorile tari, achizitionand canapele, fotolii in nuante de fucsia, violet peste care asaza textile decolorate sau usor ingalbenite, pentru a da o nota unica locuintei tale. Infrumuseteaza holul sau livingul cu o mica masuta pictata delicat, vei crea astfel o tusa de rafinament.

Adauga si accente personale, acoperind podeaua cu covorase din tesaturi din fibre naturale, simple. Spatiul va avea un aspect fermecator, boem si ii va incanta pe oaspetii care iti vor trece pragul. Un sirag de perle agatat de coltul patului din dormitor, o perna moale cu volanase, o oglinda cu o rama cu aspect vintage, un sfesnic asezat pe noptiera sunt doar cateva dintre detaliile care vor conferi originalitate locuintei tale shabby chic.

Ca decoratiuni, poti folosi papusi din portelan, cescute fine, cutiute cu inflorituri, ceasuri usor antichizate si vaze frumos pictate, umplute cu flori naturale sau cu buchete de trandafiri sau bujori.

Citește și:

Ziua, lasa razele soarelui sa treaca usor prin draperiile fine, dantelate si cufunda-te in canapeaua ta comoda cu husa florala, cu cartea preferata in mana. Bucura-te, seara, de lumina calda a unui abajur inflorat sau a unui mic candelabru, in timp ce iti savurezi ceaiul aromat. Te vei simti pregatita pentru o noua zi!

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.