1 apasare, 2 secunde, 0 probleme

1 apasare, 2 secunde, 0 probleme
Kudika
4 Septembrie 2013

Conform unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii din Bonn, cel mai utilizat program de spalare este ciclul pentru Bumbac si Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni.

70% dintre europeni utilizeaza ciclul de spalare Bumbac si Sintetice
Astfel, Indesit lanseaza Innex, noua masina de spalat cu buton inovativ de pornire

Comunicat de presa

Conform unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii din Bonn, cel mai utilizat program de spalare este ciclul pentru Bumbac si Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni. In acest context, Indesit lanseaza masina de spalat Innex, cu buton inovativ, bazata pe Tehnologia de programare Turbo, care asigura printr-o singura apasare si in doar 2 secunde pornirea masinii si inceperea rapida a ciclul de spalare Bumbac si Sintetice.


In plus, Innex prezinta un design functional cu un panou automat de navigare si cu cea mai mare usa de pe piata, facand incarcarea masinii mult mai usoara.

“Pentru consumatorul roman, fiecare zi este o noua provocare. Programul sau din ce in ce mai aglomerat presupune adevarate abilitati de time management pentru a duce toate activitatile la bun sfarsit. Raspunzand nevoilor unui stil de viata alert, Indesit a creat masina de spalat Innex, care economiseste timpul prin apasarea unui singur buton de pornire. Spalatul rufelor devine astfel o operatiune ce poate fi delegata primei masini de spalat ce poate fi folosita cu usurinta de oricine, printr-o singura miscare”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Masina Innex include si 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reimprospatare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piata, 30 de minute sau 1 ora. Innex beneficiaza de 3 optiuni anti-pete pentru indepartarea eficienta a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina rapid mirosurile persistente din haine.

Bazandu-se pe doua concepte, Delegare si Incredere, Innex garanteaza cel mai bun sistem de curatare de pe piata si cea mai usoara tehnologie de utilizare, salvand timp si energie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri