Setari Cookie-uri

Noua gama Eucerin VOLUME-FILLER

Mai mult volum, mai multa expresivitate!

Comunicat de presa

Odata cu varsta, expresia faciala tradeaza o stare de oboseala, stres sau tristete, semn ca trecerea timpului este ireversibila. Acestea indica, de fapt, pierderea volumului tenului - pielea se lasa, conturul facial se pierde, iar aspectul tanar dispare.

Cu timpul, tenul incepe sa isi piarda volumul, chiar din straturile profunde ale pielii, din cauza diminuarii cantitatii de acid hialuronic si colagen si scaderea numarului si dimensiunii celulelor generatoare de volum (adipocite).

Diferite procese au loc in fiecare strat al pielii. In stratul superior, epiderma, nivelul de lipide al pielii scade si incetineste reinnoirea celulara. Celulele pielii produc mai putin acid hialuronic, responsabil pentru mentinerea echilibrului hidratarii pielii, iar pielea devine aspra si uscata. Stratul profund al pielii, dermul, pierde si el un procent din continutul de colagen, in fiecare an. Acesta este unul dintre motivele pentru care pielea devine mai puțin elastica, iar conturul facial isi pierde definirea. Tesutul subcutanat se subtiaza, provocand o schimbare in conturul fetei si al obrajilor.

Citește și:

Cum putem remedia problema diminuarii volumului tenului?

Exista mai multe tipuri de proceduri estetice ce confera volum tenului.
Expertii Eucerin au gasit o solutie deloc invaziva. Colaborand cu medicii dermatologi, au dezvoltat noua gama Eucerin VOLUME-FILLER. Aceasta reda volum tenului si ofera fermitate pielii, redefinind conturul facial. Astfel, tenul este rejuvenat dupa doar patru saptamani si dobandeste mai mult volum, pentru mai multa expresivitate.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.