Setari Cookie-uri

Prima aniversare Pronovias in Romania!

Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Patruleasa si Anca Lungu, superbe in rochii de cocktail Pronovias

Materialele vedeta sunt, fara indoiala, tulle-ul si matasea Guipure, oferind creatiilor acel sentiment de romantism si eleganta, pus in valoare si de discretele detalii florale si de liniile precise ce descriu perfectiunea.

In noua colectie Pronovias veti regasi de la traditionalele rochii de mireasa de tip printesa, stranse in talie si lasand umerii goi, pana la croiul senzual de tip sirena ce evidentiaza silueta, precum si modelele simple, pe un singur umar, de inspiratie romana.

In ceea ce priveste decolteul, tinerele mirese au nenumarate optiuni, de la rochiile care se inchid in spatele gatului si accentueaza spatele gol, la cele cu decolteu in forma de V, de U sau la cele care le acopera subtil umerii. Miresele moderne, mai indraznete, se vor indragosti de sublimele creatii scurte sau de cele cu corsete sofisticate.

Citește și:

Colectia Atelier Pronovias 2014

Anul 2014 puncteaza lansarea primei colectii de rochii de mireasa sub linia Atelier Pronovias, piesele vestimentare remarcandu-se prin fluiditate si lejeritate. Pornind de la premiza ca rochia de mireasa trebuie sa invaluie natural corpul, fara a fi deloc incomoda, noile modele sunt simple si rafinate.
Colectia se distinge prin tesaturi somptuoase, minunate, ca materiale folosite remarcandu-se matasea frantuzeasca, pretioasa dantela Chantilly, organza de Paris sau clasica tafta alba.

Un punct forte al acestei colectii este dat de versatilitatea rochiilor, unele avand franjuri detasabili sau camisole din tul aplicate si brodate. Astfel, mireasa poate renunta cu usurinta la fusta lunga dupa ceremonie pentru a ramane intr-o rochie scurta, care ii va permite sa danseze in voie in cadrul celui mai important eveniment din viata.

Citește și:

Broderia cu perle si cristale este in trend si in noul sezon, iar accentele aurii si argintii din jurul decolteului aduc un plus de sclipire acestei colectii.

Stilurile abordate sunt numeroase, insa vedetele colectiei sunt rochiile largi si fluide, fara bretele si cu decolteu discret, ce dezvaluie umerii goi ai miresei.

Pronovias si-a construit un renume prin selectarea celor mai frumoase si mai fine materiale pentru a aduce un plus de magie in ziua speciala a nuntii.

Colectia Ellie Saab 2014

Colectia ce poarta semnatura lui Ellie Saab, distribuita de Pronovias, consta intr-o mare varietate de rochii la care orice femeie viseaza sa le poarte in ziua cea mare. Piesele propuse se remarca printr-un stil romantic cu elemente glamour. Fustele sunt mari, arcurile din jurul bustului aduc un plus de volum, iar ca spectru cromatic, s-a apelat la nuante de ecru si fildes. Materialele predomintante sunt organza, tafta de matase, Mikado sau dantela Chantilly.

Citește și:

Elie Saab este un nume ce a devenit sinonim cu luxul si modernismul. Un designer haute couture prin excelenta, cu o puternica viziune creativa, Elie Saab a redefinit eleganta feminina prin creatiile sale de neuitat.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.