Setari Cookie-uri

Prima aniversare Pronovias in Romania!

Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Patruleasa si Anca Lungu, superbe in rochii de cocktail Pronovias

Comunicat de presa

Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Patruleasa, Anca Serea, Ellie White si Anca Lungu au sarbatorit prima aniversare Pronovias in Romania, purtand rochii de cocktail superbe ale renumitului brand fashion spaniol.

Vedetele au ales creatii elegante realizate din materiale fine si exceland in detalii chic surprinzatoare.
Andreea Marin a purtat o superba rochie albastra, in croi tip sirena, realizata din tulle morbido cu broderie Chantilly. Creatia prezinta aplicatii de paiete aplicate manual.

Simona Gherghe a optat pentru o rochie scurta, din material paietat argintiu cu inchidere in jurul gatului.
Simona Patruleasa a purtat la evenimentul Pronovias o rochie scurta din tulle nude, brodata geometric cu paiete si margele aplicate manual.

Anca Serea, insarcinata in luna a sasea, a ales o rochie ce i-a pus in valoare silueta de invidiat. Creatia tip deux piece prevede un corset scurt si bolero din satin morbido, de culoare mov orchid, cu aplicatii de margele si pietre tip Swarovski.

Citește și:

Anca Lungu a optat pentru o rochie scurta in croi tip A, cu pliuri si spatele deschis, in nuanta stone si gri burgundy, din tulle morbido si brodata cu margele si paiete aplicate manual.

Ellie White a aratat superb intr-o rochie scurta din voal, pe un umar, in nuanta somon, stransa in talie cu o centura cu pietre tip Swarovski.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.