Setari Cookie-uri

Mandreste-te cu stilul tau!

Primele editii de toamna ale revistelor de moda sunt in sfarsit aici! In frenezia de moment, rasfoim alert paginile colorate cu zeci de modele noi de hainute, accesorii, pantofi sau genti, una mai atragatoare ca alta. Si cum moda nu oboseste niciodata, tentatii rasar cu fiecare pagina. Multe "nice to have", dar in final putine "must have".

Comunicat de presa

Primele editii de toamna ale revistelor de moda sunt in sfarsit aici! In frenezia de moment, rasfoim alert paginile colorate cu zeci de modele noi de hainute, accesorii, pantofi sau genti, una mai atragatoare ca alta. Si cum moda nu oboseste niciodata, tentatii rasar cu fiecare pagina.

Multe "nice to have", dar in final putine "must have". Pentru ca din oceanul de atractii, pe shortlist raman doar cele care se potrivesc stilului nostru personal, despre care ne place sa credem ca este unic in felul sau.

Totusi, daca intre noua geanta plic si pantofii aceia de un rosu superb ai uitat sa incluzi in buget si o crema pentru ingrijirea pielii adu-ti aminte ca stilul merge dincolo de vestimentatie. In definirea stilului personal este vorba despre atitudine, pasiuni, playlist-ul de pe Ipod sau cartea de pe noptiera.

Citește și:

Este vorba despre alegerile personale, de la cele mari pana la cele mici si in final este vorba despre modul in care alegi sa ai grija de tine, inclusiv de pielea ta.

Poate ai neglijat-o pana acum mizand pe genele norocoase, poate ai amanat momentul achizitiei pentru ca totusi pantofii noi au starnit invidia tuturor prietenelor sau poate ai cumparat-o dar zace abandonata pe undeva fara sa te poata convinge. Indiferent de motiv acum poti incepe sa ai grija de pielea ta fara sa pasesti in afara universului modei sau sa faci sacrificii in a-ti exprima stilul personal.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.