Setari Cookie-uri

Mandreste-te cu stilul tau!

Primele editii de toamna ale revistelor de moda sunt in sfarsit aici! In frenezia de moment, rasfoim alert paginile colorate cu zeci de modele noi de hainute, accesorii, pantofi sau genti, una mai atragatoare ca alta. Si cum moda nu oboseste niciodata, tentatii rasar cu fiecare pagina. Multe "nice to have", dar in final putine "must have".

Pentru un stil unic pana in cele mai mici detalii, NIVEA a lansat noile editii limitate NIVEA Soft Limited Edition 2013, cu doua variante de design unic si extrem de atragator, eficiente pentru ingrijirea zilnica a fetei, mainilor si a corpului.

Cele doua tipuri de design NIVEA Soft redau printr-o serie de ilustratii stylish momente sugestive din universul modei: "BACKSTAGE" si "CATWALK". Pret recomandat: 8.27 lei, 50 ml si 19.33, 200 ml.

Noul design NIVEA Soft Limited Edition 2013 este creat de Giles Deacon, un designer londonez caruia in repetate randuri i-a fost acordata distinctia "Designer-ul anului" si care de-a lungul timpului a semnat articole vestimentare pentru Charles de Castelbajac, Bottega Veneta, Gucci si Emanuel Ungaro.

Cu marca sa proprie, GILES, el a colaborat cu VIP-uri precum Scarlett Johansson sau Linda Evangelista, iar printre celebritatile care ii poarta creatiile se numara: Kate Moss, Drew Barrymore, Kylie Minogue, Lily Allen, Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow.

Citește și:

Crema NIVEA Soft Limited Edition 2013 contine o formula imbogatita cu Ulei de Jojoba ce ofera ingrijire pielii printr-o hidratare intensiva si un efect revigorant. In plus, Vitamina E protejeaza structura naturala a pielii si iti ofera o senzatie de prospetime.

Crema are o textura lejera care se absoarbe rapid in piele, un pH neutru si un miros delicat si proaspat, care te revigoreaza si iti da incredere in fortele proprii.

Editiile limitate NIVEA Soft 2013 sunt disponibile in doua gramaje diferite (50ml si 200ml) oferindu-ti ocazia sa ai grija de tine nu doar acasa ci si pe parcursul zilei, indiferent daca esti la o cafea cu prietenele, in drum spre facultate, spre birou sau spre un party.

NIVEA SOFT "BACKSTAGE" sau "CATWALK", indiferent de optiune alege design-ul care ti se potriveste si mandreste-te cu stilul tau!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.