Setari Cookie-uri

Sfaturi de ingrijire pentru fiecare tip de par, de la CLEAR

CLEAR vine in ajutorul tau cu trucuri prin care sa iti mentii parul sanatos, indiferent de tipul acestuia:

Pentru a te bucura de un par sanatos si stralucitor este important ca produsele pe care le folosesti sa hraneasca atat scalpul, cat si firul de par si sa raspunda nevoilor specifice fiecarui tip de par. Indiferent de obstacolele pe care le intampini in ingrijirea zilnica si aranjarea parului, CLEAR iti ofera solutia potrivita prin cele 5 variante de sampon:

CLEAR ANTI HAIR FALL fortifica firul de par fragil si reduce caderea parului cauzata de rupere cu pana la 95% (fata de un sampon fara balsam).
CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 racoreste si improspateaza scalpul si parul datorita extractului de mentol.
CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol si extract de lamaie elimina matreata vizibila si mancarimile asociate si indeparteaza excesul de sebum incepand de la prima spalare.
CLEAR VOLUME MAXX pentru un par frumos fara compromisuri: zero matreata si mai mult volum inca de la prima spalare.
CLEAR SENSITIVE SCALP elimina matreata vizibila, dar si mancarimile asociate si calmeaza scalpul sensibil incepand de la prima spalare. Formula ANTI-ITCH calmeaza senzatia de mancarime a pielii capului asociata cu matreata.

Citește și:

Tehnologia NUTRIUM 10 prezenta in toate variantele de sampon CLEAR, te ajuta sa spui NU MATRETII,* NU IRITATIEI,** NU SCALPULUI USCAT.** Formulele de ultima generatie NUTRIUM 10, combina beneficiile agentilor antimatreata, cu pro-vitamine, minerale si uleiuri, create special sa hraneasca si sa ingrijeasca pielea capului si parul.

*Matreata vizibila. Necesita utilizare regulata;
** Cauzata de matreata. Necesita utlizare regulata.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.