Setari Cookie-uri

GlykoLift Sterge efectul timpului

Glicanii- zaharuri complexe- stimuleaza fibroblastii pentru producerea colagenului. Noua gama anti-aging GlykoLift contine un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S si Alge brune cu efect de stimulare a productiei de colagen, Acid Hialuronic si Unt de Karite cu efect hidratant, Vitamina E- un binecunoscut antioxidant, sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate si stralucire.

Aplicarea asociata a cremei si serului are efect de netezire, imediat si pe termen lung, oferind incantatoarea senzatie de "stergere a timpului". GlykoLift regenereaza si intinereste pielea in profunzime prin:

Intinerirea fibroblastilor si refacerea fibrelor de colagen
Sinteza acidului hialuronic si a lamininei 5

Glicostiinta sau "stiinta zaharurilor" este una dintre cele mai importante tendinte stiintifice actuale in ingrijirea pielii mature. Produsele gamei GlykoLift contin 4 ingrediente active inspirate din glicostiinta, cu proprietati complementare care maximizeaza eficienta lor:

Glycokine Factor S™ - oligozaharida a acidului glucuronic, o secventa naturala de zahar obtinuta prin biofermentare;

Extract de alge brune (Phycojuvenine);
Polizaharide extrase prin biofermentare din ovaz si drojdie;

Citește și:

Acid hialuronic.

GlykoLift Crema este foarte bogata in ingrediente active: Glycokine Factor STM , Extract de alge brune (Phycojuvenine), Polizaharide obtinute prin biofermentare, Acid hialuronic cu greutate moleculara mare, Unt de Karité, Glicerina (de origine vegetala), Vitamina E, Soft-focus powder (pulbere cu efect optic de estompare a ridurilor)

GlykoLift Ser contine aceeasi combinatie de ingrediente active, dar intr-o concentratie mai mare. Serul a intrat in rutina ingrijirii zilnice a pielii.

El este o solutie apoasa, lejera, ale carei ingrediente sub forma de molecule mai mici penetreaza in profunzime.

Este foarte rapid absorbit in piele.

Se aplica inaintea cremei anti-aging GlykoLift.

Gama anti-aging GlykoLift nu contine parabeni si este testata dermatologic impotriva iritatiilor. Se aplica seara si dimineata pe fata si gatul perfect curate.

Citește și:

Noua gama anti-aging cu efect de lifting este disponibila acum in famacii si in magazinul on-line Ivatherm! https://ivatherm-shop.ro/

Pret recomandat:
GlykoLift Crema Anti-aging- 116 Ron
GlykoLift Ser Anti-aging- 133 Ron

*International Federation of Societies of Cosmetic Chemists

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.