Setari Cookie-uri

Andreea Tincu & Sense prezinta colectia delicata primavara - vara 2014 si linia retro toamna-iarna

Colectia soft, ultrafeminina creata pentru sezonul primavara –vara 2014 de designerul Andreea Tincu & Sense si linia retro pentru toamna-iarna 2013-2014 propusa de Sense, au fost dezvaluite pe catwalk

comunicat de presa

Un dublu fashion show s-a derulat pe 9 octombrie sub cupola The Ark. Colectia soft, ultrafeminina creata pentru sezonul primavara –vara 2014 de designerul Andreea Tincu & Sense si linia retro pentru toamna-iarna 2013-2014 propusa de Sense, au fost dezvaluite pe catwalk in prezenta stilistilor celor mai importante publicatii glossy, precum si a bloggerilor.

Andreea Tincu & Sense primavara-vara 2014

Early Mornings este numele sugestiv al colectiei semnate de Andreea Tincu & Sense pentru sezonul primavara- vara 2014.

Linia pieselor vestimentare nu se indeparteaza de minimalismul devenit o constanta a colectiilor Andreea Tincu&Sense, insa de aceasta data abordarea este una cu totul speciala, asocierea de suprafete textile diferite si tehnica imbinarii acestora, conturand o adevarata demonstratie de maiestrie si creativitate.

Citește și:

Structurile tricotate diafan de tip devore technique si efectul translucid dat de straturile de organza de matase suprapusa sunt doar cateva dintre elementele care imprima colectie un aer aparte si care confera noi sensuri si intelesuri visului modei.

Silueta transpare fara ostentatie, intr-un joc extrem de senzual marcat de alternanta opac-transparent, lasand loc imaginatiei si descoperirii.

Jacquard-urile, patchwork-ul de fasii, suprapunerile de benzi transparente, grafica cu cercuri din organza, plisarile ingenioase pe tesaturi transparente confera pretiozitate fiecarei piese vestimentare in parte si aduc in prim-plan arta lui Paul Klee, una dintre sursele de inspiratie ale Andreei Tincu pentru aceasta colectie.

Trecerea de la nuante inchise de negru la griuri colorate si tonuri neutre de piersica pudrata amestecate cu accente de rosu se armonizeaza cu jocul de linii din structurile tricotate.

Citește și:

Materialele colectiei Early Mornings sunt naturale, matasea fiind fibra principala atit in tesaturile cu aspect de in cit si in organza, voal sau chantung, toate fiind posibile multumita tehnologiei Stoll.


,,Cand am creat aceasta colectie m-am gandit la o dimineata devreme de vara, in care intunericul este treptat inlocuit cu gradari fine de culoare, pasaje delicate care oscileaza intre nuante inchise spre deschis. Vad rasaritul asemeni unor picturi semnate de Paul Klee, un adevarat magician in jocul cu transparente “
- declara designerul Andreea Tincu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.