Setari Cookie-uri

Andreea Tincu & Sense prezinta colectia delicata primavara - vara 2014 si linia retro toamna-iarna

Colectia soft, ultrafeminina creata pentru sezonul primavara –vara 2014 de designerul Andreea Tincu & Sense si linia retro pentru toamna-iarna 2013-2014 propusa de Sense, au fost dezvaluite pe catwalk

Sense toamna-iarna 2013/2014


A retro vibe
este una dintre colectiile principale ale brandului Sense din acest sezon, un punct de plecare excelent pentru o garderoba de toamna completa si complexa. Invaluite intr-o cromatica dominata de camel, auriu si negru, siluetele longiline au acel je ne sais quoi retro al unor vremuri trecute dar extrem de actuale ca aparitie stilistica.

Elemente considerate reprezentative pentru stilul retro – talia marcata, jachetele cambrate cu alura masculina, gulerul sal sau cardiganul tricotat - sunt preluate de catre designerul Andreea Tincu si reinterpretate intr-o maniera moderna, menita sa rezoneze cu dorintele femeilor.

Tivul fustelor coboara sub genunchi, iar liniile de constructie sunt curate, emanand un rafinament simplu si elegant. Colectia propune atat tesaturi cat si tricotaje, acestea fiind realizate in fabrica proprie, Smirodava, cu o vechime neintrerupta de 35 de ani in domeniu.

Citește și:

Fara indoiala, rochia este favorita designerului, indiferent daca vorbim despre cele casual din tricot sau triplu voal, ori despre modele pretioase, de seara si de cocktail realizate din brocard, dantela, paiete fine sau jacquard-uri in tonuri rafinate.

Cum o colectie retro nu poate sa nu propuna deux-pieces-uri, variantele Sense pentru aceasta iarna sunt alcatuite din costume chic cu jachete cambrate si fuste conice, toate frumos subliniate printr-un contrast cromatic puternic de camel si negru.

Utilajele Stoll de ultima generatie si firele de cea mai buna calitate, importate din Italia, Germania si Franta, reprezinta garantia unui produs knitwear de calitate. In colectie, piesele tricotate au repere aplicate din piele, incrustatii de tip dantela de lina sau garnituri pretioase.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.