Setari Cookie-uri

GetLokal iti aduce evenimentele de weekend!

Solutia e la indemana, pentru ca weekendul asta ai parte de o multime de evenimente frumoase, gata sa iti bucure sufletul.

Asia Fest,Primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale ale continentului asiatic isi deschide portile vineri, la Sala Dalles.

Activitatile care fac parte din program sunt urmatoarele: expozitie/targ de produse si servicii din tarile Asiei (idei de afaceri, produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, excursii si vacante), demonstratii de arta culinara, spectacole, muzica, dans, film si prezentarea costumelor traditionale din tarile asiatice.

Tot vineri e prima zi a targului bianual de bijuterie contemporana Jewelry Design Fair, ajuns la editia a IV-a. Targul se desfasoara la Galateca si cuprinde 30 designeri, trei zile de expozitii, conferinte si workshop-uri pe tema bijuteriei contemporane.

La Cinema Patria, vineri are loc concertul acustic Celelalte Cuvinte - "Trup si Suflet" - un spectacol dedicat maretiei muzicii.

Citește și:

In aceeasi seara la Galeria de Arta ALCHEMIA trupa BLUE NIPPLE BOY isi face prima aparitie in Bucuresti din toamna aceasta si ofera publicului cel mai nou single al lor – "Rainbow", in premiera, iar la Restaurantul Elisabeta, pe scena va urca Aylin Cadir impreuna cu cei de la The Lucky Charms, creand o atmosfera romantica pe ritmuri de jazz.

Party-uri ce tin pana dimineata se anunta la Colectiv la a treia editie Local Jam care ii aduce pe scena pe cei de la Electric Brother, Les Elephants Bizarres, Yelllow, Robocopy, in Kristal Glam Club care gazduieste petrecerea aniversara a unuia dintre cei mai iubiti DJ-i romani – Pagal, caruia i se alatura, direct din Ibiza, Tania Vulcano si la Opening party-ul clubului The Address unde DJ Wanda si Merante Tamar pregatesc un spectacol tribut Amy Winehouse.

Sambata e o zi numai buna de scotocit si gasit la preturi minime comori de care altii s-au plictisit la Yard Sale Dianei 4.

Daca esti student sau urmeaza sa fii si vrei sa studiezi in afara granitelor, RIUF(Romanian International University Fair) iti ofera detalii despre tipurile de programe disponibile, la Sala Palatului.

Duminica incepe a treia editie a Festivalului de Film Evreiesc la MTR care isi propune sa sarbatoreasca bogata mostenire iudaica din Romania prin proiectia unor lungmetraje, scurtmetraje si documentare, iar in Fabrica grupul suedez Demonical isi va promova noul album intitulat Darkness Unbound.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.