Setari Cookie-uri

Coliere pentru Regina din tine care vor da tinutelor tale un aer de opulenta regala

Cauti accesoriul care sa te scoata in evidenta in aceasta toamna?

comunicat de presa:

Vei atrage toate privirile cu un colier masiv, la baza gatului, care va da tinutelor tale un aer de opulenta regala!

colier handmade - 125 lei

De cateva sezoane incoace, colierele masive se bucura de toata atentia creatorilor de moda. De la Chanel, Versace si Dolce & Gabbana, la Celine, Lanvin şi Oscar de la Renta, toate marile colectii de moda pentru toamna-iarna 2013/2014 au pus accent pe opulenta si lux, atunci cind vorbim de bijuterii.

Designerii au decis: colierele masive la baza gatului sunt must have in toamna 2013! Cu alte cuvinte, coliere supra-dimensionate, pretioase, stralucitoare, colorate, ostentative, care inconjoara baza gatului şi acopera o parte din decolteu. Gandeste-te la reginele bizantine si la opulenta bijuteriilor lor, create din metale pretioase si impodobite cu perle, diamante si broderii metalice minutioase.

Citește și:

colier handmade - 81 lei

Cu un astfel de colier, hainele trec in plan secund, dar tu poti sa fii sigura ca vei avea o aparitie de neuitat! Marele avantaj al colierelor statement este ca nu mai ai nevoie de alte accesorii pentru a-ti accesoriza tinuta. In plus, chiar daca la prima vedere par a fi bijuterii de seara, designerii ne incurajeaza sa purtam aceste coliere şi in timpul zilei. De exemplu, o tinuta office formata din pantaloni simpli negri şi camaşa alba va deveni ultra-sofisticata daca ii adaugi un colier batut cu pietre colorate.

Pe langa aspectul luxuriant in ton cu tendintele sezonului toamna iarna 2013/2014, colierele handmade din noua colectie SilverZone.ro sunt produse unicat. Ca orice Regina, vei fi singura care va purta o astfel de bijuterie , nu doar sofisticata!

colier perle cultura flori - 199 lei

Cel mai greu iti va fi sa alegi, deoarece modelele de pe www.silverzone.ro sunt numeroase si irezistibile: coliere tip guler sau coliere alungite, coliere brodate cu margele sau cu flori aplicate, in nuante metalice sau cu pietre multicolore sau perle.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.