Setari Cookie-uri

Esti unica, la fel si tenul tau! Ofera-i hidratarea de care are nevoie cu NIVEA Aqua Effect

Te-ai intrebat vreodata ce te face sa fii cu adevarat unica?

comunicat de presa:

Detalii, gesturi, trasaturi de caracter, aspecte de ordin fizic … fiecare dintre aceste elemente contribuie la construirea unicitatii tale.

Si tenul tau este unic! Acesta este diferit fata de restul pielii si are nevoie de o ingrijire speciala, deoarece este cea mai expusa zona a corpului, predispusa agresiunilor mediului –vant, praf, poluare, frig, etc. Pe langa acestea, factorul cel mai nociv in procesul de imbatranire a pielii este soarele.

Poate nu te gandesti la toate acestea chiar acum, dar tine minte: folosirea zilnica a unei creme de zi cu factor de protectie solara (optim FPS 15) va mentine aspectul tanar al pielii tale timp indelungat.

Pentru a-ti proteja tenul de toti acesti factori externi renunta la cremele multifunctionale si foloseste produse dedicate ingrijirii tenului si adaptate tipului tau de ten.

Citește și:

NIVEA iti propune trei game diferite, in functie de tipul tau de ten (normal, gras sau uscat) pentru a-i oferi tenului tau cel mai bun produs de hidratare. Gama NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativa Hydra IQ asigura o hidratare intensa si eficienta a pielii, indiferent de tipul tau de ten.

Iata programul de hidratare in trei pasi propus de NIVEA Aqua Effect, in functie de tipul tau de ten:

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten normal

Produsele pe baza de apa, cu o textura usoara, neuleioasa, sunt ideale pentru tenul normal. Cu ajutorul kit-ului NIVEA Aqua Effect pentru ten normal te vei bucura de beneficiile tehnologiei Hydra IQ, care ajuta la hidratarea in profunzime a tenului.

Produsele din aceasta gama contin si Vitamina E, ale carei proprietati anti-oxidante ajuta la pastrarea barierei naturale a pielii, iar crema de zi are FPS 15.

Citește și:

• Pret: NIVEA Lapte demachiant ten normal – 18.5 lei

• Pret: NIVEA Lotiune tonica ten normal – 18.5 lei

• Pret: NIVEA Crema hidratanta de zi ten normal – 20.5 lei

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten gras

Tenul gras are nevoie de produse care sa elimine eficient excesul de sebum si sa ajute la obtinerea unui aspect mat.

Pielea grasa isi doreste kitul NIVEA Aqua Effect pentru ten gras, imbogatit cu extract de alge marine, care regleaza productia de sebum si respecta echilibrul natural de hidratare al tenului.

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten uscat

Tenului uscat, predispus la iritatii i se potriveste de minune kitul NIVEA Aqua Effect pentru ten uscat.

Uleiul de migdale natural, cu efect calmant, din compozitia gamei, hraneste tenul in profunzime, iar sistemul special de protectie UVA, in combinatie cu FPS 15, previne imbatranirea prematura a tenului.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.