Setari Cookie-uri

Travel Communication, agentia de PR & Comunicare a Pescariu Sports & SPA

Incepand cu luna Octombrie 2013, clubul de sport & wellness Pescariu Sports & Spa isi desfasoara activitatea de comunicare prin intermediul agentiei de PR & Events, Travel Communication Romania.

Comunicat de presa

Conceptul Pescariu Sports & SPA s-a slefuit treptat in anii de experienta ai proprietarilor sai, atat in sportul de performanta cat si in bazele de relaxare si tratament. Clubul acopera o suprafata de 4500 de metri patrati, ce adaposteste o sala de sport performanta, sali dedicate cursurilor de aerobic si cycling, o piscina interioara si una exterioara semi-olimpica si o zona de wellness cu spa si masaj. Anul trecut clubul a inaugurat si o piscina exterioara, AQUA, cu o zona de plaja si o zona de luat masa.

Iubitorii de sport mai au la dispozitie 8 terenuri de tenis exterioare, 2 terenuri de squash, utilizabile pe toata durata anului, si un teren de fotbal cu instalatie de nocturna.

Pentru copii, in ultimul an, clubul a introdus si cursul de sah pe langa cele deja existente de tenis, squash, inot, gimnastica, dans, karate, scrima, yoga.

Citește și:

„Pentru ca suntem o familie cu radacini adanci in sport si mai precis in tenis, ne-am dorit la inceput sa cream un loc unde sportivii de performanta si iubitorii tenisului sa simta ca nu le lipseste nimic, fie ca vorbim despre dotari sau despre antrenori de exceptie. Acelasi principiu l-am pastrat si cand am creat clubul de sport & wellness, care este un loc pentru corp si minte deopotriva, in care promovam miscarea si antrenamentul fizic intr-un mediu relaxant, elegant si cu instructori de cea mai buna calitate. Pescariu Sports & SPA nu a fost gandit ca o afacere de masa, motiv pentru care si comunicarea noastra s-a facut treptat si am preferat intotdeauna informatia de calitate adresata unui public tinta.” a declarat Ioana Georgescu, Administrator Pescariu Sports & SPA.

„Sunt putine afaceri solide in domeniul sports & SPA in Romania pornite din pasiune, ce au la baza valorile puternice ale familiei si ma bucur sa avem ocazia sa comunicam pentru una dintre acestea. Stim cu totii ca elementul esential in domeniul serviciilor sunt oamenii, iar in cadrul clubului Pescariu Sports & SPA am descoperit o echipa manageriala pasionata, instructori cu personalitate si antrenori pe masura.” a declarat Razvan Pascu, Managing Director Travel Communication Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.