Setari Cookie-uri

Combina cu stil!

Sezonul rece este vazut de cele mai multe dintre femei drept un impediment pentru stilul vestimentar, cand, in incercarea de a face fata temperaturilor scazute, exista riscul ridicat de a nu acorda o la fel de mare atentie tinutelor create.

Comunicat de presa

Din fericire, propunerile brandurilor de imbracaminte tin mereu pasul cu tendintele schimbatoare si temperaturile scazute oferind colectii cat mai diversificate. Articole versatile, o gama larga de modele, texturi si stiluri, de la casual pana la un look glamour, la un pret avantajos, asa suna propunerea Takko Fashion pentru toamna-iarna 2013/2014.

Fie ca vorbim de o tinuta casual, office sau ceva mai elaborata, iata ce combinatii poti face pentru a scoate din banalitate tinutele zilnice.

Stilul elegant

O rochie neagra din dantela, accesorizata cu un colier din pietre semipretioase si un plic chic este combinatia fericita pentru un look de seara, dar adaugand o jacheta cu insertii argintii, intregul look capata o eleganta moderna cu accente glamour. Caracteristic femeii care adora sa fie in centrul atentiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.