Setari Cookie-uri

Vino sa joci trick or treat in magazinele Sanrio Hello Kitty de Halloween

De ce nu te-ai bucura cu adevarat anul acesta de Halloween, sincer si fara griji, asa ca in copilarie? Nimeni, niciodata, nu e prea in varsta pentru jucarii si joaca, asa cavino sa joci trick or treat in magazinele Sanrio Hello Kitty de Halloween!

comunicat de presa

Hello Kitty e pregatita de Halloween!! Jucariile costumate in diferite personaje sau obiecte sunt tipice pentru Halloween, iar Hello Kitty este un brand recunoscut pentru designul original si haios al produselor sale. Astfel, pentru acest Halloween poti alege papusi Hello Kitty gata costumate pentru acest eveniment special: imbracate in costumase cu steagul Americii, pisicute costumate ca niste scolarite moderne, cu ochelari si fundite, sau imbracate in capsune ori pepene verde.

Tu te-ai pregatit de Haloween? Daca nu, Hello Kitty va propune o multime de produse pentru Halloween dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Astfel, celor mici le propune jucarii si costumase colorate si haioase, iar celor mari bijuterii si accesorii care sa le transforme tinuta intr-una potrivita pentru o petrecere de Halloween: esarfe, umbrele si palarii, ochelari, agrafe de par si bentite, coliere, inele, cercei si bratari, toate colorate si amuzante in stilul deja cunoscut Hello Kitty.

Citește și:

Vino sa te joci trick or treat in magazinele Sanrio Hello Kitty din AFI Palace Cotroceni Bucuresti si din AFI PalacePloiesti sau online, pe www.mykitty.ro. In plus, te asteapta si REDUCERI si OFERTE SPECIALE!!

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.