Setari Cookie-uri

Cele mai bune uleiuri bio-organice pentru un ten hidratat ca la carte

Orice crema ai folosi, ar trebui sa stii ca uleiurile naturale pot fi o alegere buna daca vrei ca tenul tau sa fie cat mai sanatos si in acelasi timp hidratat la cote maxime.

Pentru ca azi pe piata cosmeticelor bio exista numeroase oferte pentru ingrijirea optima a pielii, am ales patru produse care pot face minuni. Este vorba despre uleiul bio de jojoba, uleiul bio de avocado, cel de caise si uleiul de migdale dulci 100% natural.

Uleiul de jojoba poate fi alegerea optima pentru un ten mixt sau gras. S-a descoperit ca are afinitate maxima cu pielea, iar cei care i-au remarcat eficienta si proprietatile spun ca este similar cu sebumul uman. Iata un motiv in plus sa il inlocuiesti cu crema de zi, mai ales ca nu vei intalni intr-un astfel de ulei parabeni sau alte ingrediente pline de chimicale. Este extras din semintele de jojoba, iar culoarea aurie, stralucitoare este exact ca cea a uleiului de argan. Contine foarte multe minerale si vitamina E, iar cosmeticienii il recomanda mai ales pentru ca poate preveni cu success deteriorarea celulelor epidermei. De asemenea, poate lupta impotriva radicalior liberi. Foloseste-l seara, dupa demachiere si dimineata in locul cremei de zi.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Uleiul bio de avocado

Despre avocado numai de bine! Iata un fruct care aduce nenumarate beneficii organismului. Cei care il consuma nu au probleme cu greutatea, iar pielea si tenul lor vor straluci! Este “fructul zeilor”, iar uleiul preparat organic din avocado este un adevarat elixir al frumusetii.

Contine acizi grasi saturati si nesaturati, are rol anti-bacterian, hidratant si cicatrizant. Pe langa aceastea continutul foarte mare de antioxidanti fac din uleiul de avocado cea mai buna alegere pentru ingrijirea oricarui tip de ten. Poate stimula productia de colagen, asadar tenul si pielea corpului tau vor radia tinerete. Foloseste-l seara in locul cremei de noapte pentru ca efectul antirid e garantat!

Uleiul organic de migdale dulci

Cine vrea un masaj facial anti-imbatranire si hidratare optima trebuie sa nu ocoleasca uleiul organic de migdale dulci. Este un bun emolient, nu lasa urme grase si peste toate poate fi folosit cu success si ca demachiant. Cosmeticienii spun ca este ideal in anotimpul rece, pentru ca uleiul esential din samburii de migdala protejeaza tenul de agresiunile frigului si gerului. Poate fi un bun anticelulitic, dar si o alegere potrivita pentru ingrijirea pielii bebelusilor.

Citește și:

Uleiul organic de caise

Daca tenul tau este lipsit de vitalitate si tern, atunci nu ocoli uleiul bio de caise. Va reda stralucirea pielii tale imediat dupa folosire, fiind foarte bogat in acizi grasi, dar si in vitamin C. Poate fi folosit imediat dupa demachiare pentru a reda tonulsul unui ten obosit si deshidratat. Aplica-l seara si dimineata ca baza de machiaj. Este anti-ageing, catifeleaza si protejeaza tenul de factorii externi ca poluarea sau frigul excesiv.

Cel mai bun ulei de jojoba pe ecotrend.ro

Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.