Setari Cookie-uri

GetWeekend: Cele mai cool evenimente de weekend

Se anunta un weekend presarat cu festivaluri de toate soiurile.

Filmele europene abunda in acest sfarsit de saptamana. In cadrul Festival du Film Francais duminica ai "La vie d'Adele" de Abdellatif Kechiche, film premiat cu Palme d’or la Festivalul de Film de la Cannes in 2013 la Cinema Elvira Popesco.

Cinemateca Eforie gazduieste Festivalul International de Film si Arta Psihedelica "Tripoteca". Ai parte de 60 de scurt-metraje si animatii din 17 tari, concert Intrinsec + visuals by Panzele Albe, vineri si concert Abator Industries + visuals by Magali Marc, sambata.

La Teatrul de Opereta "Ion Dacian" se da startul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa" care si in acest an aduce spectacole, expozitii, concerte si alte bunatati culturale.

eXplore Dance Festival le daruieste pasionatilor de dans contemporan lecture-conference, cu spectacolul "Pas de Deux" a coregrafului german Raimund Hoghe si o proiectie speciala "Sacre du Printemps" a aceluiasi coregraf la WASP.

Citește și:

Tot la MTR sunt sarbatoriti Sfintii Mihail si Gavril intr-o atmosfera traditionala alaturi de mesteri populari, artizani handmade, colectionari si producatori traditionali.

Aflati care sunt toate evenimentele care au loc in acest final de saptamana pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.