Setari Cookie-uri

Tensoval si Liana Stanciu lanseaza: Tensoval Comfort are grija de inima ta!

Tensiunea arteriala crescuta este una dintre cele mai cunoscute afectiuni fara simptome cu efecte negative majore asupra sanatatii

comunicat de presa

„Ce nu stii, nu te doare” – iata o vorba populara, care aplicata in cazul hipertensiunii arteriale (HTA), poate avea urmari grave. Tensiunea arteriala crescuta, medical -hipertensiune arteriala, este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice (fara simptome) cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.

La nivel global, statisticile privind HTA sunt ingrijoratoare: peste 1 miliard de persoane sufera de aceasta afectiune, 1 din 5 decese fiind cauzat de HTA sau complicatiile acesteia. liana stanciu

In Romania mai mult de jumatate (51,4%) din populatia de peste 45 de ani are hipertensiune si doar 1 din 2 persoane adulte isi cunoaste valorile tensiunii arteriale.

Pentru a creste gradul de constientizare privind importanta controlului tensiunii arteriale si pentru a contribui la imbunatatirea acestor statistici, Tensoval impreuna cu Liana Stanciu lanseaza campania „Tensoval are grija de inima ta! Gastronomie fara tensiune.”

Citește și:

"Din experienta am invatat ca tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie sa ne jucam. In fiecare casa ar trebui sa existe un tensiometru." - Liana Stanciu

Campania subliniaza atat importanta unei monitorizari regulate a tensiunii, cat si necesitatea preocuparii pentru o alimentatie echilibrata, cu reale beneficii pentru inima.

Cu Tensoval Comfort monitorizarea curenta a tensiunii arteriele se poate face acasa, usor si exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului.

Fiind validat clinic, masoara cu exactitate valorile tensiunii, este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta si beneficiaza de 3 ani garantie si service de la producator.
Si pentru ca majoritatea dintre noi apreciem o masa copioasa, uitand de implicatiile negative pentru sanatate, Tensoval propune gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive.

Citește și:

Astfel, la achizitia unui tensiometru Tensoval comfort, veti primi cadou revista “Bucataria pentru toti” cu retete dedicate persoanelor cardiace, putand opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeasi revista. Cititi toate detaliile despre pachetul promotional pe www.hartmann.ro

Campania este valabila in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013, in farmaciile Dona, Catena, HelpNet, Centrofarm, Remedia, Gedeon Richter, Ropharma etc. si in farmaciile individuale partenere.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.