Setari Cookie-uri

Primera a lansat colectia de toamna Designers Guild la Cluj Napoca

Primera a adus de la Londra la Cluj ultima colectie Designers Guild numita Colour deconstructed si semnata de Tricia Guild, fondator si director creativ al companiei cu acelasi nume.

comunicat de presa:

Primera, concept store-ul de decoratiuni interioare premium din orasul Cluj – Napoca, a lansat cea mai noua colectie de textile decorative Designers Guild in cadrul unui eveniment sustinut saptamana trecuta la showroom unde au fost invitati arhitecti si designeri locali. Prezentarea colectiei a fost una nonconformista, deoarece echipa Primera a ales sa poarte in cadrul evenimentului rochii create din materialele pentru draperii.

Colectia Colour deconstructed de la Designers Guild este inspirata din calatoriile pe Drumul Matasii, de la Orientul Indepartat, peste Persia antica si India la portile Europei, cu precadere din costumele traditionale purtate de comercianti. In paleta de culori din aceasta toamna se poate regasi verde smarald, jad, cobalt, ametist si magento, plus accente de aur, metalice si elemente grafice formate din negru si alb, contopite in modele fine de tesaturi din matase somptuoasa, damasc, catifea, tafta si bumbac.

Citește și:

Colectia de tesaturi decorative Colour deconstructed se poate comanda atat in showroom-ul Primera din str. Horea nr. 10, ap. 5, Cluj Napoca, cat si online din toata tara pe www.primera-interiors.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.