Setari Cookie-uri

Crabtree & Evelyn lanseaza primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Parfumuri delicate si pretioase cu arome florale invadeaza Baneasa Shopping City cu ocazia lansarii primului magazin Crabtree & Evelyn din Romania.

comunicat de presa

Realizate din ingrediente naturale, produsele Crabtree & Evelyn te intampina cu o gama variata de arome cu note florale, fructate sau fresh, din colectii precum Lily, Pomegranate Argan & Grapeseed Oil sau La Source.

Gamele Crabtree & Evelyn imbina armonios esentele naturale de flori (iasomie, violeta, iris, trandafir, lacramioara) cu cele de fructe (avocado, portocala, rodie, lamaie), la care se adauga uleiurile esentiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). Motto-ul Crabtree & Evelyn, Explore everything and keep the best, te indeamna sa descoperi produsele si sa-ti gasesti preferatele.

Crabtree & Evelyn a inceput cu un singur produs - sapunul. Acum, colectiile sale cuprind produse de ingrijire personala – de la parfumuri, lotiuni si creme de corp la geluri de dus sau produse SPA.

Citește și:

Brandul Crabtree & Evelyn a fost creat avand ca sursa de inspiratie, pe de o parte activitatea lui John Evelyn, botanist din secolul XVII, iar pe de alta parte frumusetea si calitatile extraordinare ale marului salbatic. Si astazi, numele Crabtree & Evelyn sustine respectul pentru natura si increderea ca cele mai bune ingrediente se gasesc in plante.

Colectiile Crabtree & Evelyn

Gama de produse Lily (note florale):

Daca vrei sa simti primavara pe pielea ta, atunci produsele din gama Lily sunt ceea ce cauti. Dupa o simpla pulverizare cu parfumul Lily vei simti mirosul fresh, care aminteste de un buchet de lacramioare proaspat cules. Notele de baza au in alcatuire mosc si ylang ylang. Winner of Bazaar Beauty Awards 2011, Singapore, “Favourite Floral Find”. In aceeasi gama vei gasi crema de maini, crema si lotiunea de corp, gelul de dus si sapunul lichid.

Citește și:

Gama de produse Pomegranate Argan & Grapeseed Oil (note fructate):

Colectie care imbina proprietatile rodiei cu uleiurile din Maroc, vine in ajutorul tau prin produsele pentru ingrijire completa. Prin antioxidantii naturali, produsul poate fi folosit iarna, protejandu-ti pielea de mediul rece. Crema de maini din gama a castigat premii internationale, de la Australian Beauty Awards, in 2012, pana la Heat Magazine - South Africa in 2013 (Best Hand Product).

Mirosul proaspat si fructat il poti obtine folosind oricare dintre produsele din gama (crema de maini, crema si lotiunea de corp, gelul de dus, sapunul lichid si scrubul).

La Source Collection

Chiar de la ambalaj, produsele din gama te duc cu gandul la ingredientele marine pe care le au in compozitie. Folosind produsele din gama vei avea o experienta spa la tine acasa. La Source va da pielii tale relaxarea si vitalizarea de care are nevoie dupa o zi in mediul agitat. Gelul de dus, lotiunea de corp, scrubul, sapunul exfoliant pentru masaj, vin in completarea rasfatului tau. Crema de maini din gama este cea mai apreciata in Australia, fiind desemnata Best New Hand Tool, in 2012.

Citește și:

Judecand dupa aromele enumerate, ai crede ca produsele sunt doar pentru femei. Insa, gamele dedicate ingrijirii barbatilor din viata ta, te vor surprinde. Sandalwood, West Indian Lime si Nomad sunt colectiile care abia asteapta sa fie incercate.

Colectia Heritage

Anul acesta in septembrie, am lansat o colectie limitata, care celebreaza traditia de peste 40 ani. Colectia Heritage cuprinde parfumuri clasice Crabtree & Evelyn recreate cu aceeasi atmosfera de epoca, dar cu tenta moderna. Aceasta cuprinde parfumuri clasice barbatesti si parfumuri florale destinate femeilor: Venetian Violet, Old World Jasmine, Florentine Freesia, Hungary Water, Old Windsor, Neapolitan Bergamot, Sevilian Neroli.

Despre Crabtree & Evelyn

Incepandu-si activitatea in anul 1972 ca o mica afacere de familie, brandul s-a extins rapid, in prezent detinand peste 200 de magazine destinate exclusiv produselor sale in peste 65 de tari. De-a lungul timpului, Crabtree & Evelyn a obtinut peste 80 de premii internationale pentru calitatea produselor sale. La fiecare 5 secunde, un produs din gama Hand Therapy este vandut undeva in lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.