Setari Cookie-uri

Noua definitie a stilului relaxat: Superga

Disponibili in Romania la concept store-ul Experiment Point, tenisii Superga au cucerit rapid clientela.

comunicat de presa

Daca nu ar fi existat, probabil cineva s-ar fi gandit sa ii inventeze in cele din urma. Si daca nu ar fi avut in spate o istorie de mai bine de o suta de ani, cu siguranta ar fi fost conturata in perioada actuala, prin prisma detaliilor unice capabile sa releve diferente notabile. Este vorba despre tenisii Superga, deveniti nu doar indispensabili in garderoba oricarei femei, gratie confortului extrem si verstilitatii, ci si adevarate embleme ale unui stil prin excelenta relaxat si efortless chic.

Disponibili in Romania la concept-store-ul Experiment Point (Str. Putul lui Zamfir, nr.20), tenisii Superga au cucerit rapid clientela, varietatea de modele, texturi si materiale utilizate in design, transformand fiecare sesiune de shopping intr-o incursiune veritabila in universul aparte ce poarta amprenta stilului italian.

Citește și:

Admirandu-i si analizandu-i cu atentie, nu ai crede ca tenisii Superga au traversat cu succes mai bine de un secol si cu toate acestea emana un aer atat de modern si de contemporan.

Brandul a luat fiinta in anul 1911 in orasul Torino (dealul situat pe malul sudic al raului Pad, la est de Torino, poarta denumirea Superga), unde sub patronajul lui Walter Martiny, au inceput sa fie produsi tenisii cu talpa din cauciuc vulcanizat, destinati intr-o prima etapa competitiilor de tenis.

Dupa incheierea Primului Razboi Mondial, fabrica Superga a fost redeschisa cu o noua misiune: producerea de incaltaminte de calitate, adaptata tuturor conditiilor climatice, confortabila si recognoscibila.

Classic Superga 2750, avea sa devina in scurt timp pantoful casual preferat de mojoritatea clientilor si purtat in absolut toate mediile: alura sa eleganta il diferentia de tenisii clasici, bumbacul dur si gros ii asigura o rezistenta sporita in timp, permitand in acelasi timp piciorului sa respire, iar gama variata de culori, de la alb, negru si pana la bleumarin, verde sau rosu, facandu-l ideal pentru integrarea in orice tinuta.

Citește și:

Mai mult decat atat, asemenea perechii preferate de jeansi, tenisii Superga 2750 pot fi spalati la masina, cu apa rece si detergent lichid, fara a se deteriora, in timp capatand un aspect usor uzat, foarte cool.

Superga 2750 este fara doar si poate cel mai bine vandut model al marcii, inca de la debutul sau pe piata si pana in prezent, numeroase persoane publice si vedete internationale adoptandu-l in dressinguri: Cara Devigne nu se desparte de Superga 2750 nici la evenimentele mondene, Alessandra Ambrosio ii poarta frecvent la jogging, Liv Tyler se simte confortabil incaltata cu ei la sesiunile de cumparaturi, iar Ashley Greene ii adora mai ales in lunile in care se afla pe platourile de filmare.

De-a lungul timpului, Superga si-a marit considerabil linia de productie, acordand o atentie sporita imbunatatirii calitatii si diversificarii modelelor.

Citește și:

Astfel, au fost lansati tenisii impermeabili, cei realizati din piele naturala sau velur, cei din par de ponei sau din material boucle, intr-o varietate de imprimeuri si culori, adaptate sezonului si tendintelor fashion internationale.

Pentru sezonul toamna-iarna 2013-2014, Superga propune o linie de tenisi creata pentru a veni in intampinarea temperaturilor scazute si umezelii: tenisii sunt imblaniti pe interior, protejand piciorul de frig, iar in cazul unor ploi neasteptate, tin cu succes apa la distanta.

Paleta cromatica in care sunt disponibili este alcatuita atat din tonuri neutre de bej, camel, gri (declinat intr-o multitudine de variante, de la gri pal pana la antracit), negru sau alb, cat si din nuante profunde, intense de bordeaux, maro ciocolatiu, mahon, bleumarin, verde militar, visiniu sau rosu.

Tenisii Superga se regasesc in department-store-uri premium, concept-store-uri sau mici boutique-uri din Statele Unite ale Americii, Europa sau Africa de Sud, in vara lui 2011, brandul deschizand primul magazin din Marea Britanie, in zona Covent Garden. In Romania, o selectie generoasa de modele Superga este disponibila la concept-store-ul Experiment Point (Str. Putul lui Zamfir, nr.20).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.