Setari Cookie-uri

Liana Stanciu si Tensoval sustin inimile celor varstnici.

Luna cadourilor incepe cu un dar pentru inima.

La nivel global, peste 1 miliard de persoane sufera de hipertensiune si 1 din 5 decese este cauzat de aceasta afectiune. Tensiunea arteriala crescuta este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.

In Romania mai mult de jumatate (51,4%) din populatia de peste 45 de ani sufera de hipertensiune si doar 1 din 2 persoane adulte isi cunoaste valorile tensiunii arteriale. Cifrele cresc considerabil atunci cand vorbim despre persoane de varsta a treia.

Astfel, pentru a veni in sprjinul varstnicilor din cateva camine de batrani bucurestene, HARTMANN Romania a donat mai multe tensiometre digitale de ultima generatie Tensoval Comfort. Printre caminele care au beneficiat de acesta donatie se numara: Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoanele Varstnice "Sf. Ana", Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Varstnice ,,Casa Max’’, Complexul de servicii socio-medicale Sf. Andrei si altele.

Citește și:

“Noi, cei de la HARTMANN, consideram ca informarea continua si sustinerea comunitatii fac parte din misiunea noastra. Ne desfasuram activitatea in domeniul medical, ceea ce ne permite sa fim aproape de oameni si sa ne implicam in problemele medicale ale societatii. Traim zi de zi si punem in practica, la propriu, motto-ul companiei: HARTMANN te ajuta sa te vindeci! “ a declarat Raluca Feroiu-Nasoi, director de marketing al Paul Hartmann Romania.

Liana Stanciu s-a alaturat acestei campanii pentru ca a cunoscut in mod direct efectele devastatoare ale hipertensiunii. Pierderea neasteptata a tatalui sau in urma unor probleme de hipertensiune a surprins intreaga familie, cu atat mai mult cu cat acesta si-a pastrat ascunsa afectiunea.

In urma acestei experiente Liana a hotarat sa le vorbeasca tuturor romanilor despre cat este de important sa isi cunoasca valorile tensiunii arteriale si sa adopte un stil de viata echilibrat.
"Vin sarbatorile. Transmiteti dragoste inimilor voastre! Aveti grija de inimile parintilor, bunicilor, prietenilor vostri, faceti-le cadou un tensiometru. Intr-o zi va vor multumi! Poate nu maine, dar curand. Nici nu banuiti cat de usor poate creste tensiunea arteriala si ce daune poate face. Daca ii iubiti, protejati-i" a declarat aceasta.

Citește și:

Si pentru ca fluctuatiile tensiunii sunt legate in mare masura de stilul de viata si de alimentatie, Liana si reprezentantii Tensoval, cu sprijinul ziarului „ring”, au dorit sa le arate batranilor din caminele vizitate ca un pranz sanatos poate fi si gustos. Drept urmare s-au alaturat bucatarilor din cele doua camine si au pregatit alaturi de acestia o reteta dedicata persoanelor hipertensive, extrasa din pachetul promotional Gastronomie fara Tensiune oferit de Tensoval in perioada 1 octombrie 2013 – 31 decembrie 2013.

Prin campania „Tensoval are grija de inima ta! Gastronomie fara tensiune.” lansata in luna octombrie, compania subliniaza atat importanta unei monitorizari regulate a tensiunii, cat si necesitatea preocuparii pentru o alimentatie echilibrata, cu reale beneficii pentru inima, cu atat mai mult cu cat sezonul sarbatorilor este in mod traditional marcat de excesele culinare.

Citește și:

Despre tensiometrul Tensoval Comfort si campanie

Cu Tensoval Comfort monitorizarea curenta a tensiunii arteriele se poate face acasa, usor si exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului. Fiind validat clinic, masoara cu exactitate valorile tensiunii, este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta si beneficiaza de 3 ani garantie si service de la producator.

In perioada octombrie-decembrie 2013 Tensoval propune gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive, astfel ca la achizitia unui tensiometru Tensoval comfort, veti primi cadou revista “Bucataria pentru toti” cu retete dedicate persoanelor cardiace, putand opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeasi revista. Detaliile despre pachetul promotional pe www.hartmann.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.