Setari Cookie-uri

Turkish Airlines in Romania

De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania

Comunicat de presa

De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania.

Marti, 17 decembrie, compania aeriana Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de cand opereaza zboruri Romania - Turcia. Evenimentul a avut loc in Bamboo Grand Ball Room din Bucuresti, in prezenta artistului Horia Brenciu si a partenerilor de afaceri invitati la aniversare.

Seara a inceput cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines in Romania, precum si a valorilor si, in special, a planurilor pe care compania aeriana le are. Evenimentul a continuat cu doua momente artistice speciale - concertul sustinut de Horia Brenciu si spectacolul inedit al acrobatilor din trupa Xtreme. ,"Zborul" acestora din urma le-a amintit invitatilor de istoria si calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le ofera in intreaga lume.

Citește și:

In semn de multumire pentru activitatea depusa si colaborarea fructuoasa, reprezentantii companiei au inmanat premii partenerilor de afaceri. Printre acestia s-au numarat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company si Cargo-Partener Expeditii.

Anul 2013 a insemnat o serie de realizari pentru Turkish Airlines, una dintre acestea fiind deschiderea celei de-a doua destinatii de zbor din Romania si totodata celei de-a 231-a destinatii din lume – Constanta. De asemenea, tot in acest an, compania a obtinut pentru a treia editie la rand titlul de ,"Best Airline in Europe" in cadrul Skytrax World Airline Awards.

Sursa foto prima pagina: iStock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.