comunicat de presa

Ghid pentru cadouri de Craciun - 5 idei care te vor scoate din impas

In limba japoneza, KOMONO inseamna “lucruri marunte”, iar Anton Janssen si Raf Maes, fondatorii brandului si-au asumat misiunea de a conferi cu fiecare colectie nou lansata, o definitie percutanta si originala accesoriilor care si-au castigat un loc binemeritat in topul preferintelor clientilor din intreaga lume.

Universul creativ al celor doi designeri pare sa nu fie limitat decat de propria lor imaginatie, gratie imprimeurilor unice, graficii aparte sau suprafetelor speciale integrate in design, ceasurile KOMONO depasind cu mult latura functionala si devenind parte a unui stil urban care alatura in mod armonios simplitatea liniilor moderne cu frenezia unor elemente extrase din arealul multicultural.

komono

KOMONO si-a conturat de-a lungul anilor o identitate puternica, prin prisma unor detalii foarte bine gandite (forma si dimensiunea cadranului, absenta aplicatiilor decorative, imprimeurile ingenioase, alternantele de suprafete textile, abordarea minimalista in ceea ce priveste design-ul), lasand insa posibilitatea purtatorului de a-i imprima noi valente. Ceasurile KOMONO pot fi purtate cu succes la birou, la sala de sport, la o cina in oras cu prietenii sau chiar la un eveniment monden care nu necesita o tinuta formala.

In universul KOMONO moda nu este luata defel in serios, ci tratata mai degraba cu o usoara doza de ironie si intr-o maniera amuzanta. KOMONO poate simboliza orice, poate deveni pretextul de evadare dintre cladirile plasmuite intr-un gri apasator si deprimant si se poate aseza in egala masura, la incheietura mainii unei femei sau a unui barbat.

Disponibile in variante monocrome (verde, galben, rosu, turquoise, bordo, negru, alb etc), finisaje si materiale dintre cele mai diverse (curele din piele, cauciuc dur, nylon, panza etc) sau imprimeuri stilizate (paisley, buline, camuflaj, ecosez, animal print), ceasurile KOMONO adauga acel twist atat de necesar unei abordari clasice, lipsite de emfaza.

In colectiile KOMONO, atat Apollo, Bond sau Einstein isi gasesc corespondentul, fiecare dintre modelele de ceasuri surprinzand prin denumirile care fac trimitere la sursa de inspiratie.

Experiment Point concept-store reuneste in exclusivitate o selectie generoasa de ceasuri semnate KOMONO, fiecare dintre acestea putand constitui cadoul ideal, care asezat sub bradul de Craciun, va face ca in zilele de Sarbatoare timpul sa devina relativ.

Cadouri de Craciun si Revelion pentru intarziati: cumpara experiente pentru cei dragi!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: