Setari Cookie-uri

Maratonul reducerilor la Only For You

Gata de shopping?

comunicat de presa:

Febra cumparaturilor abia a inceput, toate piesele preferate pe care ti le doreai de-a lungul sezonului abia asteapta sa intre in garderoba pasionatelor de moda. De la rochii de seara, bluze chic, pantaloni moderni, fuste fluide si pana la mult iubitii pantofi si delicatele accesorii, Only For You a pregatit pentru pasionatii de moda un maraton al cumparaturilor la preturi reduse cu pana la 70%. Only for You iti propune sa dai startul maratonului de cumparaturi cu cele mai mari reduceri la tinutele special create pentru stilul fiecareia.

Unul din cele mai asteptate momente din noul an a sosit, pasionatele de moda sunt provocate sa testeze cele mai mari reduceri in toate magazinele Only For You. Nimic nu este mai frumos decat un an mai stylish decat cel care a trecut, poate doar o luna plina cu reduceri pentru cele mai chic piese care nu trebuie sa lipseasca din garderoba voastra.

Citește și:

Maratonul reducerilor in 3 pasi simpli

30 – 50 – 70! Only For You va prezinta masuratorile ideale pentru un shopping memorabil. Maratonul reducerilor este un joc al indemanarii, al calculelor minutioase si al dorintelor indeplinite, prin urmare inarmati-va cu rabdare, un ochi de soim si multa forta pentru a face fata competitiei. Toate magazinele Only For You sunt pregatite sa daruiasca tinutele preferate la cele mai mari reduceri pentru iubitorii de moda.

Primul pas al maratonului de reduceri Only For You este sa va alcatuiti o lista cu articolele potrivite stilului fiecareia pentru a construi look-urile perfecte pentru noul an. In urmatorul pas, incepeti prin a va alege tipurile de haine dorite, apoi gasiti incaltamintea potrivita si nu uitati de detaliile care marcheaza stilul personal, si anume delicatele accesorii. Desigur, ultimul pas este facut in cabina de proba, unde fiecare isi va alege tinutele finale care vor intra in garderoba anului nou.
Lista de cumparaturi Only For You

Citește și:

Bijuterii, curele, genti, pantofi, esarfe, rochii casual sau elegante, fuste fluide si bluze calduroase, tinutele Only For You sunt special create pentru stilul fiecarei fashioniste. Construieste o tinuta cu elementele esentiale ale stilului tau, poti alege de la rochi fluide, din matase sau dantela fina si bluze calduroase, la jachete masculine, pantaloni clasici, nelipsitii jeansi sau chiar geci si veste impermeabile. Toate articolele vestimentare sunt disponibile cu o reducere de 30%, perfecte pentru a-si face loc in garderoba de iarna. Nuante de nude, griuri, tonuri puternice de verde, albastru si rosu sau combinatii atemporale de alb-negru, fiecare textura isi atrage propria fashionista.

Un element cheie al oricarui maraton sunt, desigur, pantofii. Only For You te provoaca sa iti maresti colectia de bantofi si sa economisesti pana la 50% mai mult. Botine, pantofi sau sandale, tocuri groase, stiletto sau platforme, incaltarile sunt slabiciunea tuturor fashionistelor, niciodata nu este prea mult pentru o noua pereche de pantofi.

Citește și:

Accesoriile sunt intotdeauna o arma secreta, acea nota finala care poate schimba radical tinuta aleasa. Opulenta si stralucire, tinutele acestui sezon sunt innobilate cu accesorii supradimensionate, care capteaza atentia pasionatelor de moda. Genti supradimensionate, esarfe diafane, clutch-uri sclipitoare, curele chic, inele fine, cercei si coliere statement, accesoriile sunt „sarea si piperul” pentru look-ul ales, prin urmare Only For You te provoaca sa condimentezi tinutele alese cu accesorii reduse pana la 30%.

Te asteptam in magazine Only For You pentru a beneficia de cele mai mari reduceri.

Bucuresti: UNIREA SHOPPING CENTER, ET.1

Bucuresti: PROMENADA MALL, ET. 1

Brasov: STRADA NICOLAE BALCESCU, NR. 62, ET. 2, COMPLEX STAR

Ploiesti: MALL SHOPPING CENTER, ET. 1

Craiova: ELECTROPUTERE PARC, PARTER

Citește și:

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.