Setari Cookie-uri

97% dintre femei simt nevoia unei schimbari in bine

Mihaela Radulescu este o sursa de inspiratie si este desemnata Maestra Starii de bine Activia

comunicat de presa:

Activia a declarat 2014 anul schimbarii in bine. Conform unui sondaj recent*, peste 97% dintre femei simt nevoia unei schimbari pozitive in viata. Cu ajutorul Mihaelei Radulescu, Maestra Starii de Bine Activia, noua campanie a brandului isi propune sa ofere consumatoarelor sale inspiratie pentru o stare de bine. Mihaela aduce exemple mici cu efecte semnificative asupra starii fizice si de spirit, care pornesc de la o noua atitudine si disciplina de viata ce include: miscare zilnica, alimentatie echilibrata, renuntarea la obiceiurile nesanatoase.

Starea de bine este o sursa de comfort fizic si psihic, dar mai ales de incredere in sine, fundatia reusitei in viata personala si in cariera. Prin aceasta campanie ne dorim sa inspiram si sa motivam femeile din Romania sa faca o schimbare in bine in noul an, pentru a se bucura din plin de viata si de o atitudine pozitiva. Mihaela Radulescu, recent desemnata Maestra a Starii de bine Activia, este recunoscuta pentru stilul sau de viata, pentru obiceiurile sanatoase pe care le promoveaza, printre care si consumul zilnic de iaurt." sustine Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.

Citește și:

Ieri, 14 ianuarie, Mihaela Radulescu a vizitat fabrica Danone din Bucuresti, s-a intalnit cu sute de angajati, iar la finalul zilei, cu jurnalisti si bloggeri cu care a impartasit detalii despre importanta unui stil de viata sanatos, incurajandu-i sa faca schimbari in bine.

"Inceputul de an este de regula momentul in care reflectam asupra schimbarilor pe care am vrea sa le facem in stilul nostru de viata, incepem sa ne promitem ca vom avea o dieta mai echilibrata, ca vom face mai multa miscare, iar pe parcursul anului parca uitam de noi. In 2014 va incurajez sa va duceti la bun sfarsit planurile, sa faceti schimbari benefice in viata, oricat de mici ar fi ele. Cred cu tarie ca micile schimbari, cum ar fi sa ne axam pe alimente sanatoase in dieta zilnica – fructe, legume, iaurt, mai multa miscare, preocuparile frumoase pot face diferenta in starea fizica si de spirit pe care o ai zi de zi. Iaurtul este nelipsit din dieta mea, de ani de zile, in fiecare dimineata.” ne explica Mihaela Radulescu, Maestra Starii de bine.

Citește și:

Schimbarea poate incepe acum. Intra pe site-ul AnulSchimbarii.activia.ro, inscrie-te in campanie si ai sansa de a castiga una dintre cele 10 invitatii la seminarul Starii de bine sustinut de catre Mihaela Radulescu sau un premiu saptamanal – Activia pentru o luna de zile.

Conform studiului mentionat, pentru 38% dintre respondente starea de mai bine vine dintr-o alimentatie echilibrata, pentru 25% din sport, iar pentru 7% din renuntarea la obiceiurile nesanatoase (fumatul, consumul excesiv de cofeina etc). Pentru restul de 30% starea de bine vine din schimbari pe toate cele 3 planuri.

Aproximativ 60% sunt motivate sa faca aceasta schimbare din dorinta de a avea o stare fizica si de spirit mai buna si cred ca propria vointa este principalul factor ce poate contribui la atingerea acestui deziderat (67%). 21% dintre respondenti sunt de parere ca o influenta o pot avea si prietenii sau familia. Intrebate ce anume le impiedica sa faca cu adevarat o schimbare, 49% au dat vina pe ritmul de viata alert, iar 47% pe lipsa ambitiei si a perseverentei.

Citește și:

Inceputul de an este un bun moment sa alegi o alimentatie sanatoasa, care, impreuna cu un stil de viata activ, sa te ajute sa te mentii in forma. Savureaza in fiecare zi Activia, un iaurt hranitor si gustos. Activia este prezent in Romania de peste 12 ani, cu un portofoliu de peste 20 de sortimente care ne imbogatesc alimentatia sanatoasa si ne ofera un gust placut. Fiecare portie de Activia contine, pe langa fermentii obisnuiti din iaurt, 4 miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis, utilizati exclusiv de Danone.

Bifidus ActiRegularis este rezistent la trecerea prin bariera acida din stomac si este capabil sa ajunga in cantitati suficiente in flora intestinala, importanta pentru sanatatea noastra. Iaurtul contine bacterii lactice vii, care imbunatatesc digestia lactozei din produs la persoanele care au dificultati in a digera lactoza, si calciu care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.