Setari Cookie-uri

S-a deschis primul BurgerBar din Romania

Burgerbar, cel mai nou concept culinar din Romania, s-a deschis oficial in Centrul Vechi.

comunicat de presa

Burgerbar, cel mai nou concept culinar din Romania ce cuprinde o selectie de preparate specific americane si cu un design amenajat intr-un stil creativ si original, s-a deschis oficial in luna ianuarie 2014 in Centrul Vechi, Intrarea Nicolae Selari. Acesta reuneste elemente de macelarie cu masini de tocat carne, de restaurant fast-food cu bucataria la vedere si de bar, cu mobilier simplu ce imbina piese realizate din lemn si piele.

Inspirat din stilul preparatelor americane, Burgerbar aduce o noutate in ceea ce priveste piata restaurantelor cu specific american din Romania. Asupra fiecarui produs si-a pus amprenta bucatarul israelian, Uri Melinger, cel ce a realizat conceptul, meniul si design-ul specialitatilor din restaurant.

Printre semnaturile acestuia se numara crevetii prajiti in crusta de bere, aripioarele de pui in sos Texas picant, Burgerbar (burgerul ce poarta numele restaurantului – realizat din carne de vita 100%), Frenchi (burger cu blue cheese) sau Chicken&Bacon Sub (ciabatta cu piept de pui in selectie de condimente si bacon crocant).

Citește și:

Pe langa preparatele listate si pregatite pe categorii – aperitive, salate, burgeri si desert, restaurantul vine cu noutati in fiecare zi, de la prepararea burgerilor personalizati pana la realizarea unei variante de mini-burgeri foarte apreciati. “Majoritatea clientilor nostri sunt buni cunoscatori ai acestor preparate, fapt ce m-a impresionat intr-un mod foarte placut in ceea ce priveste consumatorul roman.

Am dorit sa cream un concept unic, prin care fiecare client are sansa de a incerca mancare specifica bucatariei americane, simpla dar de calitate, departe de ideea de <<fast-food>>. Fiecare burger este realizat in fata clientilor nostri din ingrediente care aduse impreuna creeaza un gust desavarsit. Totul se face chiar sub ochii celor aflati in restaurant, iar sosurile sunt realizate dintr-o reteta proprie. ”, explica Uri Melinger.

Citește și:

BurgerBar este localizat in Bucuresti, in Centrul Vechi, Intrarea Nicolae Selari. Mai multe detalii se gasesc online pe pagina de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.