Setari Cookie-uri

Impletituri romantice de primavara

Maroccanoil te invata!

Comunicat de presa

Cum creezi coafura:

• Pregateste parul cu Treatmentul Moroccanoil si Crema hidratanta pentru coafat.
• Usuca parul dandu-l pe spate. Leaga-l apoi intr-o coada joasa si imparte-l in doua sectiuni egale.
• Cu ajutorul degetelor, ia o suvita din partea stanga si trage-o peste cea din dreapta, aducand-o apoi in mijloc, intre cele doua sectiuni de par.A
• Repeta acelasi procedeu dar din dreapta in stanga, alternand partile in timp ce parcurgi toata lungimea parului.
• Fixeaza apoi parul cu un elastic. Desfa putin impletitura tragand de margini. La final fixeaza coafura cu Sprayul fixativ Moroccanoil si Sprayul pentru stralucire Moroccanoil pentru o oferi coafurii mai multa stralucire.

Produsele utilizate:

Tratamentul Moroccanoil are o formula speciala cu ulei de argan care este absorbita imediat de firul de par. Este un produs care se regaseste in kit-urile tutuor marilor stilisti. Conceput exclusiv pentru a da parului o stralucire cu aspect natural, matasos si un finisaj neted Tratamentul Moroccanoil intareste, imblanzeste si revitalizeaza parul in timp ce accelereaza timpul de uscare. (189 lei)

Citește și:

Crema hidratanta pentru coafat Moroccanoil are o formula cu ulei de argan care hidrateaza, infrumuseteaza si ofera o sustinere naturala. In acelasi timp protejeaza impotriva ondularii nedorite pentru a intensifica definirea si stralucirea. (149 lei)

Sprayul pentru stralucire Moroccanoil ofera stralucire si sustinere de lunga durata in timp ce protejeaza parul impotriva efectelor distrugatoare ale razelor UV de la radacina. (124 lei)

Spray pentru fixare Moroccanoil mentine coafura pe durata intregii zile fara sa compromita stralucirea sau luminozitatea parului si este infuzat cu uleiul de argan specific tuturor produselor Moroccanoil. Acesta confera flexibilitate si stralucire, fara sa incarce parul. ( 98 lei)

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.