Setari Cookie-uri

SensoDays lanseaza gama completa de parfumuri pentru comenzi online

SensoDays include o categorie larga de parfumuri care completeaza celelalte produse de wellness & beauty aflate pe site

comunicat de presa

SensoDays – site care reuneste brand-uri celebre de parfumuri pentru femei si barbati si produse cosmetice – anunta lansarea gamei complete de parfumuri pentru comenzi online, in parteneriat cu Club Collage.

SensoDays include o categorie larga de parfumuri care completeaza celelalte produse de wellness & beauty aflate pe site. Parfumurile prezente pe site-ul SensoDays sunt atat esente clasice, cu nume sonore care s-au impus de-a lungul anilor pe piata de parfumuri si produse cosmetice, cat si cele mai noi propuneri ale caselor mari, simbolizand modernismul, senzualitatea, eleganta si rafinamentul.

Din cele mai vechi timpuri, parfumurile au fascinate lumea, fiind considerate un simbol al stilului, al senzualitatii, lasand posibilitatea dezvaluirii propriei personalitati. Parfumul inseamna mireasma si esenta absoluta, fiind o forma de expresie a propriului stil.

Citește și:

Gama completa de parfumuri pentru comenzi online se remarca prin calitatea superioara, toate parfumurile fiind 100% originale. Toate produsele sunt importate de la distribuitorii oficiali din tara si strainatate, comenzile putand fi verificate la punctul de livrare Baneasa.

Lansarea gamei complete de parfumuri aduce in prim plan publicului calitatea superioara a parfumurilor la un pret competitiv.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial SensoDays si pagina de Facebook SensoDays

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.