comunicat de presa

6 rame de ochelari de vedere trendy pe care poti sa le cumperi online in 2018

Cu o textura atat de fina si usoara, Rama Aero ofera o experienta senzoriala unica si un gust desavarsit, pentru toti cei care iubesc momentele de rasfat din timpul micului dejun sau al gustarilor de peste zi.
Fiind obtinuta printr-o tehnologie inovatoare de aerare, Rama Aero are o textura usoara, pufoasa si fina, si doar 35 de calorii pe portie.

Rama Aero pastreaza toate atributele unei margarine de calitate: contine acizii grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, este usor tartinabila, gustoasa si reprezinta o importanta sursa de vitamine liposolubile precum A, D si E, cunoascute pentru efectele benefice asupra vederii, oaselor si pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Indiferent de combinatia in care este consumata, gustul distinct si textura pufoasa a margarinei Rama Aero sunt usor de recunoscut, fiind alegerea perfecta pentru a incepe ziua in forma.

Cu Rama Aero, fiecare moment al zilei este un moment de rasfat!

Despre Rama

Rama face parte din portofoliul Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum din lume. Rama reprezinta o sursa importanta de uleiuri vegetale si grasimi esentiale si este consumata de milioane de oameni din intreaga lume. Pe piata din Romania, produsele tartinabile Rama sunt disponibile in mai multe variante. Printre acestea se regasesc Rama Aero, Rama Clasic, Rama Yogurta si Rama Olivio.

Trei sfaturi pentru o relatie implinita de la Ram Dass
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: