Setari Cookie-uri

Programul de ingrijire a tenului sensibil in 2 pasi: AVENE

Prima regula pentru o piele sanatoasa si frumoasa este sa fie intretinuta zi de zi. Cu o rutina de ingrijire adaptata tipului de ten si folosind produse dermato-cosmetice, putem preveni aparitia timpurie a ridurilor si putem evita formarea micilor imperfectiuni.

Pentru tenul sensibil, ingrijirea specifica este cu atat mai importanta, cu cat acesta este mai vulnerabil la factorii externi cu care intra in contact, decat cel normal. Formulele dermato-cosmetice fara conservanti si care contin numai ingredientele esentiale, naturale, cu efect calmant (apa termala) sunt ideale pentru ingrijirea tenului sensibil si evitarea problemelor de disconfort cutanat (senzatii de uscaciune, descuamarea, inrosirea, alergiile).


Laboratoarele Dermatologice Avene recomanda programul de ingrijire a tenului sensibil in doi pasi: curatarea si tonifierea tenului cu lotiunea micelara Avene si apoi hranirea, hidratarea si protejarea lui cu crema de zi Avene Hydrance Optimale.

1. Pasul 1:

Lotiunea micelara Avene curata, tonifiaza si hidrateaza tenul, indepartand delicat si printr-un singur gest impuritatile si machiajul de pe ochi, fata sau buze. Este conceputa special pentru ingrijirea tenului sensibil care se irita usor. Bogat in mult apreciata apa termala Avène, acest produs calmeaza pielea in mod natural, oferind prospetime si catifelare intr-un singur gest. Disponibila in doua variante, 200ml si 400ml, in toate farmaciile din tara.

Citește și:

Pret 200 ml: 50 lei

2. Pasul 2:

Gama Avene Hydrance Optimale este special conceputa pentru hidratarea de zi cu zi a pielii sensibile, cu rezultate imediate si de lunga durata, pentru toate varstele si toate tipurile de ten. Crema de zi Avene Hydrance Legere hidrateaza si matifiaza tenul gras sensibil. Crema de zi Avene Hydrance Riche hraneste si hidrateaza tenul uscat sensibil. Ambele creme sunt disponibile si in varianta imbogatita cu SPF 20+ pentru un plus de protectie.

Formulele din gama combina apa termala Avene, recunoscuta pentru calitatile sale natural calmante, cu un complex unic de lipomucina si meiboserina, care contribuie la difuzarea Apei Termale Avène in piele si formeaza un scut protector la suprafata ei, pentru a reduce posibilitatea evaporarii apei termale.

Pret: 55 ron

Disponibile in toate farmaciile din tara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.