Setari Cookie-uri

Vitaminele LazyTown pentru copii intra pe piata romaneasca

Lazy Town/Oraselul lenes, marca de divertisment dedicata sanatatii copiilor, a lansat pe piata din Romania o gama de vitamine destinate copiilor. Vitaminele Lazy Town sunt aduse in Romania de Saga Sanatate SRL si sunt disponibile de la inceputul lunii martie in farmacii, magazinele de tip plafar si magazinele naturiste din intreaga tara.

comunicat de presa

Gama de vitamine LazyTown cuprinde patru produse special pentru copii: LazyTown Kids’ Vitamin C, LazyTown Kids’ Vitamin D3, LazyTown Kids’ Multivitamin si LazyTown Kids’ CalciuMagnesiumZinc. Vitaminele LazyTown se incadreaza in politica brandului și promoveaza stilul de viata sanatos si consumul de alimente naturale. Astfel, toate vitaminele LazyTown au la baza ingrediente naturale, nu contin aditivi artificiali, zahar, arome, coloranti conservanti sau organisme modificate genetic. Vitaminele au un gust placut si o formula care contine extracte de fructe naturale.

Vitamin C de la LazyTown - contine tablete masticabile de vitamina C cu aroma si gust de zmeura si flori de soc. Vitamina C contribuie la cresterea imunitatii copiilor, la producerea de colagen in tesuturile conjunctive, formarea osaturii si dentitiei, combaterea simptomelor de raceala si gripa etc.

Citește și:

LazyTown Kids’ Vitamin D3 - sunt tablete masticabile de vitamina D3 (colecalciferol), intr-o formula special creata pentru copii cu gust de lamaie din extracte naturale. Vitamina D3 este recomandata in special in sezonul rece, atunci cand expunerea deficitara la soare face dificila producerea acestei vitamine la nivelul pielii. Vitamina D3 are un rol esential in metabolizarea si asimilarea calciului si a fosforului, minerale importante in mentinerea sanatatii sistemului osos si a dentitiei. Aceasta vitamina mai are un rol decisiv in intarirea sistemului imunitar, lupta impotriva racelii si a gripei.

LazyTown Kids’ Multivitamin -asigura copilului necesarul de vitamine si minerale pentru cresterea si dezvoltarea corespunzatoare, avand la baza urmatoarea combinatie: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina C, Vitamina B 3, Vitamina B12, Vitamina B6, Acid folic, Zinc, Fier, Iod, Seleniu, Crom.

Citește și:

LazyTown Kids’ CalciuMagnesiumZinc - ofera copiilor o combinatie atent echilibrata de Calciu, Magneziu si Zinc pentru sustinerea unui in parametri optimi a sistemului osos, muscular si nervos. Tabletele masticabile au gust de portocala si lamaie si sunt recomandate pentru intarirea si mentinerea sistemului imunitar, pentru sanatatea oaselor si dintilor, buna functionare a sistemului cardiovascular, reducerea oboselii si buna functionare a sistemului muscular.

LazyTown este un brand de divertisment pentru copii, creat de Magnus Scheving in anul 1991, dedicat sanatatii copiilor. Programul promoveaza intr-un stil amuzant un mod de viata sanatos in randul copiilor și ii incurajeaza sa fie mai activi si sa aleaga un stil de viata sanatos. Brandul este detinut de Turner Broadcasting System, una dintre cele mai mari companii de media care cuprinde in portofoliu canale de televiziune precum: CNN, Boomerang, Cartoon Network.

Citește și:

Pe langa serialul TV, brandul Lazy Town cuprinde carti, jocuri, reviste, muzica, evenimente si o serie de produse care promoveaza un stil de viata sanatos.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.