Setari Cookie-uri

Reperele primului turneu educational dedicat artei pensatului profesional

iBrows Training Tour #1 s-a constituit intr-o extensie a cursurilor de pensat profesional sustinute de Darius Stanese la sediul iBrows Studio din Bucuresti

comunicat de presa

Cinci orase reprezentative din Romania (Timisoara, Cluj, Iasi, Bucuresti si Constanta), aproape 50 de specialisti in beauty dornici sa aprofundeze tehnicile de pensat profesional, 80 de ore de cursuri intensive si peste 2000 de km parcursi in 16 zile. Acestea sunt reperele primului turneu educational de amploare dedicat in exclusivitate artei pensatului profesional, sustinut de Darius Stanese - fondatorul iBrows Studio, in perioada 1-16 februarie 2014 – iBrows Training Tour #1.

Cu o experienta de aproape 10 ani, concentrata in arealul specializat al design-ului de sprancene, Darius Stanese se numara nu doar printre cei mai bine cotati profesionisti ai frumusetii, la serviciile sale din cadrul iBrows Studio apeland atat femei de afaceri, cat si beauty editori sau persoane publice, ci este si initiatorul unuia dintre cele mai ambitioase proiecte educationale, menite sa imprime viziunea unica asupra modelarii sprancenelor, cosmeticienelor sau make-up artistilor care constientizeaza importanta investitiei constante in pregatire si formare.

Citește și:

iBrows Training Tour #1 s-a constituit intr-o extensie a cursurilor de pensat profesional sustinute de Darius Stanese la sediul iBrows Studio din Bucuresti, numeroasele solicitari primite din partea saloanelor de beauty din tara, confirmand necesitatea organizarii unor sesiuni de cursuri intensive, pe fondul unei lipse evidente de programe specializate menite sa ofere informatiile si deprinderile practice, care nu pot fi transmise si exersate in cadrul unei scoli de cosmetica.

"iBrows Training Tour #1 a reprezentat pentru mine un inceput de drum, un vis implinit si un pas important spre o Romanie cu sprancene frumoase. Sunt placut surprins de numarul tot mai mare de profesionisti dispusi sa asimileze informatie si sa investeasca in educatie. Apreciez faptul ca atat incepatorii pasionati cat si profesionistii cu peste 25 ani de experienta in domeniul beauty, aleg sa participe la seminariile iBrows School" - Darius Stanese.

Citește și:

Programele educationale iBrows School (http://www.ibrows.ro/school/) vin sa completeze in mod original un palier profesional esential, impartasind experienta, structurand-o si transmitand ceea ce nu exista si ceea ce nu se preda in mod obisnuit in scolile de cosmetica sau de make-up. In cadrul claselor Express din cadrul Training Tour-ului iBrows, numarul participantilor este limitat la 10, tocmai din dorinta de a urmari indeaproape evolutia fiecaruia, de a oferi explicatii punctuale si precise si de a acorda o atentie sporita lucrului practic pe modele.

Cele doua zile de cursuri intensive insumeaza 16 de ore de predare si practica asistata, Darius Stanese oferind sfaturi despre instrumentele si trusele de lucru, explicand tehnicile corecte de pensat cu ajutorul pensetei si de tundere a sprancenelor, detaliind modalitatile de colorare semipermanenta si de conturare corecta cu ajutorul produselor de machiaj si indemnand cursantii sa exerseze pe modele sub atenta sa supraveghere.

Citește și:

“Pentru mine seminarul de pensat a insemnat mai mult decat un alt seminar de perfectionare, a reprezentat pasul meu spre profesionalism. Seriozitatea, pasiunea, rabdarea si talentul sunt calitatile pe care le-am intalnit aici si care cu siguranta si-au pus amprenta asupra mea. Multumesc iBrows School si Darius Stanese!” - Anca Axente (absolventa Training Tour Express Class – Iasi).

Misiunea de educare si formare iBrows va continua cu o noua sesiune de cursuri intensive organizate in luna aprilie atat in Bucuresti cat si in marile orase ale tarii. Programul cursurilor va fi publicat in curand pe site-ul iBrows - in sectiunea dedicata, unde doritorii vor putea completa si formularele de inscriere - www.ibrows.ro/training-tour/ .

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.