Setari Cookie-uri

Consum redus de apa cu tehnologia EcoBubble

Astfel, pentru a trage un semal de alarma asupra importantei gestionarii durabile a resurselor de apa, a luat nastere Ziua Mondiala a Apei, care incearca sa atraga atentia oamenilor asupra importantei acestei resurse.

Comunicat de presa

De la nevoia de hidratare si folosirea in activitatile casnice din viata de zi cu zi si pana la utilizarea in diverse activitati industriale, apa joaca un rol foarte important, iar consmul rational al acesteia ar trebui sa ne preocupe pe toti. In ceea ce priveste consumul de apa din fiecare gospodarie, dupa apa folosita pentru dusuri, spalarea hainelor este urmatoarea activitate consumatoare de apa.

Astfel, Samsung Electronics, lider mondial in industria produselor electrocasnice digitale, incurajeaza consumul redus de apa, prin tehnologia Eco Bubble dezvoltata pentru gama de masini de spalat.

Masinile de spalat Samsung Eco Bubble au fost concepute pentru a-ti oferi performanta de neegalat, aducand in acelasi timp un consum mai redus de apa si de energie, completat de asemenea, de un design premium si elegant.

Citește și:

Tehnologia Eco Bubble utilizeaza un generator de spuma care injecteaza aer in apa rece folosita, dizolvand si activand detergentul, care penetreaza mult mai rapid rufele din cuva.

Astfel, hainele tale se bucura de o curatare eficienta, delicata cu tesaturile sensibile, reducand in acelasi timp consumul de apa si energie si implicit si facturile la utilitati.

De asemenea, gama de masini de spalat Eco Bubble iti ofera posibilitatea de a economisi apa prin mici trucuri la indemana oricui.

In cazul utilizarii unei masini Eco Bubble cu o capacitate de 7kg sau 8kg, este de ajuns sa umpli cuva cu haine la capacitatea maxima a acesteia, astfel incat sa speli mai mult intr-un singur ciclu de spalare.

O alta metoda pentru a reduce consumul de apa este adusa de folosirea programului rapid de spalare, ce dureaza doar 15 minute, ideal pentru o reimprospatare a hainelor atunci cand acestea nu necesita o spalare indelungata.

Citește și:

Masinile de spalat Eco Bubble fac parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, A+++, fiind incadrate intr-o clasa superioara de catre specialisti in urma testelor efectuate, reusind sa economiseasca cu ciclurile lor de spalare inteligente curent electric, apa, dar si detergent. Consumul mediu anual de apa este de 9.400 l/an (la o utilizare de 220 de cicluri), iar cel al energiei electrice este de 173 kWh/an (la o utilizare de 220 de cicluri).

Economisirea apei poate fi un lucru foarte usor si natural, iar Samsung prin gama de masini de spalat Eco Buble iti ofera posibilitatea de a avea haine perfect curate si de a consuma rational resursele de apa.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.