Setari Cookie-uri

MAQPRO - Reperele machiajului profesional de inalta tinuta

MAQPRO este pregatit incepand cu primavara-vara 2014 sa cucereasca si arealul beauty din Romania!

Pentru machiajele ce au in vedere redarea unor efecte speciale sau pentru “face&body painting”, MAQPRO ofera doua tipuri de produse: Faralo (farduri sub forma compacta ce pot fi amestecate cu apa si aplicate cu ajutorul unui burete sau a unei pensule) si Liquid Watercolor (aceeasi formula insa in varianta lichida – mata sau perlata, mult mai usor de utilizat pentru realizarea detaliilor sau a elementelor de finete).

Showroom-ul MAQPRO din Paris, situat pe 2 ter Rue Alasseurs, la jumatatea distantei dintre Tour Eiffel si Ecole Militaire, intampina atat make-up artistii cat si clientii individuali intr-un spatiu conceptual care include atat zona de expunere a gamei (peste 4000 de referinte), cat si un studio de make-up, un training room si un laborator in care pot fi concepute custom-made diferite nuante, urmand ca apoi sa fie trimise in productie la fabrica.

Citește și:

Evenimentul oficial de lansare al MAQPRO in Romania a fost gazduit de Oksana Coffee Beauty Shop, un concept unic de frumusete sub amprenta creativa a Oksanei Danilisin, beauty editorii celor mai importante reviste glossy/bloguri experimentand superbele impletituri rusesti ridicate la rang de arta.

Rochiile din matase si croset in tonuri de coral si vernil semnate Kiki Dumitrescu au completat perfect cele doua look-uri in tendinte pentru primavara-vara 2014 realizate cu produsele profesionale MAQPRO.

In Romania, gama de make-up profesional MAQPRO este disponibila prin intermediul Kossa Beauty si va putea fi comandata in curand si online prin platforma www.maqpro.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.