Setari Cookie-uri

Invisalign - alternativa invizibila a aparatului dentar in Clinica Dr. Melnic

Invisalign - aparat dentar invizibil

comunicat de presa

Incepand cu aceasta luna, in Clinica Dr. Melnic se realizeaza tratamentul Invisalign de catre specialistul Oana Culita. Invisalign este o alternativa invizibila pentru aparatul dentar.

Invisalign consta intr-o serie de alignere invizibile care se pot indeparta oricand. Aceste alignere se schimba o data la doua saptamani. Fiecare aligner este fabricat in functie de fiecare dinte al pacientului, iar pe masura ce alignerele sunt inlocuite cu altele noi, dintii se vor deplasa pana la pozitia finala prescrisa de catre medicul orotodont. Tratamentul Invisalign este indicat in cazul unor varietati de probleme ortodontice, cum ar fi dinti strambi, aglomerati sau cu spatii intre ei.

O noua tehnica 3D computerizata face posibila existenta Invisalign. Prin programul ClinCheck al Align Technology, pacientul poate sa vada miscarile prin care dintii sai trec in decursul tratamentului. Acest lucru permite ca pacientul sa poata vedea cum vor arata dintii la finalul tratamentului.

Citește și:

Avantajele tratamentului Invisalign:

-Gutiera transparenta se poate indeparta complet, este confortabila si nu provoaca rani la
nivelul gingiilor, limbii sau a obrajilor.

-Pentru fiecare faza a tratamentului se construieste cate o gutiera care va fi purtata aproximativ 2 saptamani, 20-22 ore pe zi; gutiera se indeparteaza doar pentru mese si realizarea igienei bucale.

-Timpul mediu de tratament cu ajutorul Invisalign este de un an, depinzand atat de complexitatea cazului cat si de constiinciozitatea pacientului. Daca timpul de purtare al alignerelor scade, timpul de mentinere a acestui tratament va creste.

Invisalign este alternativa aparatului dentar traditional. Fiind transparent, detasabil si confortabil, Invisalign nu va afecta in niciun fel viata sociala a pacientului. Invisalign este modalitatea cea mai la indemana de a avea dinti perfecti si un zambet stralucitor!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.