Setari Cookie-uri

Conceptul Magnifique Skin a fost lansat in Romania

7 game inovatoare de produse dermato-cosmetice sunt disponibile acum si in Romania

comunicat de presa

Constient de importanta imbunatatirii accesului pacientilor romani la produse de ultima generatie adecvate si eficiente, Grupul A&D Pharma anunta lansarea in Romania a sapte noi game inovatoare de produse dermato-cosmetice, reunite sub conceptul umbrela MagnifiqueSkin.

Creata dupa ani lungi de cercetare in laboratoarele ACM si Lysaskin din Franta de catre specialisti dermatologi si cosmetologi cu experienta, noua colectie MagnifiqueSkin trateaza cu succes cele mai intalnite probleme dermatologice, de la piele uscata, atopie, psoriazis, hiperpigmentare si hipopigmentare, piele iritata, molluscum contagiosum, acnee, seboree, pana la par si unghii sau protectie solara.

Una dintre marile inovatii aduse de Magnifique Skin este combinatia patentata de ingrediente active denumita Urodium. Urodium alatura continutului de uree specific produselor de hidratare, un element cheie intr-o concentratie proprie - clorura de sodiu. Comparativ cu ureea in formula simpla, amestecul unic MagnifiqueSkin ofera cu peste 50% mai multa putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul sau este prelungit pana la 24 de ore.

Citește și:

Astfel, parte a unui stil de viata sanatos, noile game inovatoare oferite de MagnifiqueSkin contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si a perceptiei asupra propriei persoane.

“Echipa MagnaPharm din cadrul A&D Pharma a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase proiecte de succes, gama MagnifiqueSkin fiind noutatea anului 2014 si, deopotriva, o noua mare provocare profesionala pentru toti cei implicati. Sustinerea stiintifica si excelenta calitate a produselor lansate de noi sunt doua dintre principalele argumente care recomanda MagnifiqueSkin drept solutia potrivita pentru problemele dermatologice ale consumatorilor. Ne manifestam increderea ca, impreuna cu partenerii nostri, putem aduce mai aproape de cei interesati noul concept MagnifiqueSkin si tot ceea ce el propune in premiera pe piata de profil din Romania” - declara Dr. Iris Matei, Country Director MagnaPharm.

Citește și:

Gamele MagnifiqueSkin au fost prezentate public in data de 9 aprilie, in cadrul unui eveniment de lansare, denumit “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!”. Timp de trei ore, evenimentul a reunit in elegantul spatiu oferit de Jubile Primaverii, specialisti in frumusete din toate domeniile - persoane publice, lideri de opinie, jurnalisti, make-up artisti, bloggeri de beauty si, nu in ultimul rand, medici dermatologi de renume.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.