Setari Cookie-uri

Cum poti fi o zeita, in doar cativa pasi

Odata cu venirea verii, cele mai multe dintre noi simt nevoia unei schimbari. E timpul sa renunti la hainele calduroase de iarna si sa arati lumii ce corp de zeita ai!

Primul pas pentru o prima impresie placuta este un corp tonifiat. Daca pe timpul iernii ti-ai permis sa te rasfeti cu bunatati, iata ca a venit vremea sa-ti incalti incaltarile de alergat si sa te pui pe treaba. Nu iti propune din prima sa alergi distante mari, incepi cu cateva minute de exercitii pe zi, iar cand te simti pregatita, creste progresiv numarul acestora. Schimbarile vor aparea in timp, daca esti rabdatoare si consecventa - iar rezultatul va merita eforturile.

Cu asa picioare tonifiate, sigur vrei sa te mandresti! Dar nu uita de parul nedorit si inestetic. Cum il poti indeparta, simplu si rapid? Aparatul de ras Gillette Venus Clasic, special creat pentru a se adapta formelor curbate ale femeilor, iti ofera picioare catifelate dintr-o singura alunecare.

Exfoliaza bine pielea inainte de a incepe epilarea. Dupa ce ai scapat de celulele moarte, aplica un gel de ras (cum ar fi Gillette Satin Care - ce va asigura o alunecare perfecta a aparatului de ras) si, cu ajutorul aparatului de ras Gillette Venus Classic vei beneficia de un epilat simplu si rapid.

Citește și:

Forma ovala a capatului aparatului de ras incorporeaza trei lame Gillette, asezate progresiv intre benzile protectoare, lubrefiante. Benzile netezesc pielea pe parcursul epilarii, astfel ca firul de par este mult mai expus lamelor. Rezulta astfel un epilat mult mai aproape de piele dintr-o singura alunecare. Manerul este conturat, ferm, pentru control perfect chiar si in dus.

Acum ca picioarele sunt perfecte, indreapta-ti atentia asupra parului! Tunde varfurile tocite si aplica masti pentru repararea firelor degradate; pentru ca este mai usor de folosit si nu necesita clatire poti incerca spray-urile de tip leave-in - rezultatele sunt foarte bune, iar parul tau este protejat si cand stai la plaja sau este expus la factori de degradare exteriori (apa clorata, sarata, soare).

Foloseste balsam potrivit tipului tau de par pentru a ii oferi exact elementele de care are nevoie si a-i reda stralucirea. Vara incearca sa nu iti incarci parul, lasandu-l cat mai natural: nu il mai usca cu föhnul si nu mai folosi spuma sau fixativ. Parul tau iti va multumi!

Citește și:

Nu uita de ten! Acum, cand totul in jurul nostru parca se topeate, avem nevoie de ingrijire speciala. Daca vrei sa ai un ten stralucind de sanatate, ai nevoie de exfoliere si protectie. Poti apela la trucuri simple si rapide precum o masca cu particule exfoliante din comert - evita mastile pe baza de malai sau zat de cafea - aceste particule au sufratele neregulate si pot zgaria tenul, pe cand cele din comert au partcule sferice.

Dupa baie, cand porii tai sunt deschisi, maseaza-ti usor pielea cu acest gomaj, pentru a curata pielea in profunzime. Inca un lucru foarte important este protectia - nu uita sa aplici in fiecare dimineata o crema de protective solara cu SPF cat mai ridicat - aceasta te va proteja de efectele devastatoare pe care le au razele solare asupra pielii. Dar nu numai tenul are aceasta problema - aplica crema de protectie pe tot corpul; chiar daca nu este soare sau zona nu este expusa la soare, razele solare patrund prin tesaturi si afecteaza elasticitatea pielii.

Citește și:

Si nu uita de hidratare - pielea are nevoie de hidratare in mod constant, de aceea cel putin doi litri de apa sunt obligatori in fiecare zi. Hidratarea optima ajuta la eliminarea toxinelor, la o mai buna circulatie sanguina si ajuta la regenerarea celulelor - toate acestea se traduc printr-o piele stralucitoare si tonifiata si intr-un tonus perfect.

Dar pentru ca toate cele de mai sus sa aiba succes, ar trebui sa ai grija si la alimentatie. Incearca sa mananci cat mai multe alimente proaspete si naturale pentru a profita din plin de nutrientii pe care acestea le ofera. Anotimpul este perfect pentru a face acest lucru - fructele si legumele sunt proaspete, iar varietatea in care se gasesc sigur vor naste nenumarate combinatii delicioase.

Putina atentie si grija pentru corpul tau te vor transforma, simplu si rapid, intr-o zeita!

Sursa foto interior: Shutterstock

Citește și:
  • De ce răcesc tot timpul?
  • 7 aspecte de care să ții cont când alegi bijuteriile
  • Idei de mărturii pentru botez 2024

Sursa foto prima pagina: Dreamstime

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.