Setari Cookie-uri

Laboratoarele PlantExtrakt lanseaza gama de macerate glicerinice concentrate

PlantExtrakt, singura companie autohtona care produce Homeopatie, Fitoterapie si Gemoterapie intr-un sistem 100% integrat, ecologic si controlat, isi extinde gama de gemoterapice cu o linie de produse inovatoare, maceratele glicerinice concentrate, oferind astfel romanilor acelasi tip de produse care se gasesc pe piata internationala de profil.

Comunicat de presa

Prima serie a noii game cuprinde zece preparate: Muguri de brad, Muguri de Mesteacan pufos, Muguri de Smochin, Mladite de Maslin, Muguri de Coacaz negru, Mladite de Maces, Mladite de Rozmarin, Mladite de Zmeur, Muguri de Tei argintiu si Mladite de Merisor.

Spre deosebire de extractele gemoterapice in forma clasica, cele concentrate sunt mai usor de folosit, pentru ca se administreaza intr-o cantitate mai mica, de mai putine ori pe zi, putand fi preferate in cazul copiilor, dar si al adultilor. Datorita formei concentrate, cantitatea necesara de produs pentru o sesiune de tratament completa este mult mai accesibila.

Lansata la implinirea a 20 de ani de cand Laboratoarele PlantExtrakt au produs primele extracte gemoterapice din Romania, noua gama de produse naturale rezulta in urma unor procese tehnologice imbunatatite pentru o extractie cat mai completa a fitocomplexului din tesuturile embrionare ale plantei, mugurii, vlastarele, radicelele sau mladitele, pe baza carora se fundamenteaza gemoterapia.

Citește și:

Maceratele glicerinice concentrate PlantExtrakt sunt ambalate in flacoane de 15 ml cu dop cu pipeta interna de sticla, spre deosebire de 50 ml in cazul formei clasice. Acestea nu inlocuiesc preparatele clasice, ci vin in completarea gamei de gemoterapice a companiei.

Noua gama de produse a fost lansata cu ocazia celei de a cincea Conferinte Nationale de Gemoterapie, cu participare internationala, care a marcat totodata aniversarea a 20 de ani de gemoterapie in Romania. PlantExtrakt, compania care a produs primele gemoterapice din Romania si singura certificata GMP, sustine aceasta manifestatie inca de la inceput, alaturi de toate demersurile stiintifice initiate de Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie.

Cu ajutorul medicilor care practica gemoterapia si au observat indeaproape efectele pe care le are aceasta practica asupra corpului uman, PlantExtrakt a reusit sa obtina argumente stiintifice, clinice si experimentale care sa sustina prin dovezi palpabile ca aceasta arta de captare a esentei naturii are beneficii cuantificabile. Dovezile terapeutice ale medicilor sustin si reafirma necesitatea utilizarii extractelor fito si gemoterapice in prevenirea dar si vindecarea diferitelor afectiuni ale omului modern.
Ramura importanta a fitoterapiei, gemoterapia este o metoda speciala de tratament, tocmai datorita faptului ca foloseste numai partile tinere, embrionare, ale plantelor proaspete.

Citește și:

Acestea contin in principal compusi sub forma de precursori, "celule stem" vegetale, si un complex bogat de factori de crestere, enzime, proteine, aminoacizi, vitamine si saruri minerale, In plus, partile tinere ale plantei inmagazineaza o forma de energie benefica organismului uman, o energie subtila si totodata de neoprit care determina mugurele, vlastarul sau mladita sa creasca si sa se transforme in planta adulta.

Mugurii, mladitele sau radicelele plantei sunt recoltate de culegatori specializati, de pe plantatiile proprii ale PlantExtrakt, in conditii deosebite, tinandu-se seama de ziua si chiar de ora ideala pentru aceasta operatiune, astfel incat acumularea de energie din tesutul plantei sa fie maxima.

Gemoterapicului se prepara cu ajutorul a trei solventi: apa, alcool si glicerina, pentru ca fiecare dintre acestia extrage un principiu activ diferit din planta. Culturile si zonele de recoltare sunt certificate ecologic, inclusiv alcoolul farmaceutic obtinut din cereale, care este folosit la realizarea preparatelor. Apa folosita la prepararea produselor provine de la un izvor de o puritate superioara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.