Setari Cookie-uri

Bauturile tale preferate, oriunde mergi

Un suc sau un smoothie delicios si proaspat nu a fost niciodata mai usor de pregatit.

Comunicat de presa

Pentru ca stim ca iti doresti sa te bucuri oriunde de bauturile tale preferate, preparate chiar la tine acasa, iti prezentam noul miniblender Philips Blend&Go HR2872. Chiar daca esti pe fuga, acum iti vei putea pregati rapid cocktail-ul de fructe favorit: amesteci ingredientele direct in recipientul portabil al noului miniblender Philips, pe care il poti lua apoi cu tine la serviciu sau cand iesi la o plimbare.

Pe langa vasul clasic, noul miniblender Philips HR2872 vine cu vasul On-the-Go, un recipient cu capac numai bun pentru o amestecare rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele preferate direct in recipient, sa il atasezi la miniblender si sa amesteci. Pune apoi capacul si poti lua cu tine deliciosul preparat oriunde ai merge, fara pasi suplimentari sau sa fie nevoie sa muti lichidul preparat dintr-un recipient in altul.

Citește și:

Noul miniblender are o putere de 350 de wati astfel incat sa poti amesteca extrem de usor fructe, legume sau lactate. Poti face astfel shake-uri sau sucuri de fructe, sosuri sau chiar maioneza.
Recipientul portabil are o capacitate de 0,6 l, fiind usor de transportat atat de cei mari, cat si de cei mici. Spanac, mar, castravete sau telina - alege ingredientele preferate pentru un smoothie care sa iti dea energie cand esti la serviciu sau sa te mobilizeze sa faci sport. Poti lua recipientul On-the-Go cu tine in calatorii sau la alergat. Mai mult, ii poti pregati copilului tau delicii sanatoase direct acest vas, pe care sa il ia in fiecare zi la el in ghiozdan.

Pentru bebelusi, poti pregati usor cele mai hranitoare piureuri cu ajutorul vasului clasic, gradat, de 0,6 l. Prepara exact cat ii trebuie micutului tau, astfel incat sa te asiguri ca il hranesti de fiecare data cu mancare proaspata.

Citește și:

Pentru o durata de viata mai mare a produsului, vasul noului Philips Blend&Go este creat din plastic ranforsat, rezistent la crapaturi, iar lama sa este facuta din otel inoxidabil astfel incat sa nu iti faci griji ca va rugini in timp, la contactul cu lichidele. Poti detasa lama din vasul miniblender-ului pentru a o curata mai bine si mai usor. Dealtfel, toate componentele detasabile ale miniblender-ului pot fi curatate impecabil in masina de spalat vase.

Noul miniblender Philips are un design elegant care se incadreaza frumos in orice bucatarie, clasica sau moderna, mare sau mica, ocupand un spatiu redus. Mai mult, cablul va sta ascuns, datorita sistemului de stocare special si vei avea o bucatarie mereu ordonata.

Pentru sfaturi si idei de retete delicioase, dar si noutati despre produsele Philips, te invitam si pe pagina www.facebook.com/acasacuphilips, unde poti impartasi cu noi momentele placute si povestile de familie din fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre produse, viziteaza si www.philips.ro.

Citește și:

Pret recomandat:

Noul miniblender Philips Blend&Go HR2872 - 214,76 lei

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.