Setari Cookie-uri

Gustari magice pentru copii de la SUBWAY

SUBWAY lanseaza campania Maleficent in restaurantele din toata tara

comunicat de presa:

SUBWAY® anunta lansarea meniului special pentru copii, Kid’s Pak, ce are ca protagonisti personajele mult asteptatului film Disney, Maleficent. Meniul Maleficent Kid’s Pak va fi disponibil in toate restaurantele SUBWAY® din tara, oferind un rucsac colorat la fiecare meniu cumparat. Noua campanie incepe odata cu lansarea filmului in cinematografele din Romania.

Meniul Kid’s Pak contine un Baby SUB, un mar si o sticla de apa plata, ce compun impreuna masa ideala pentru un copil. Baby SUB-ul a fost special gandit, luand in considerare nevoile nutritionale ale copiilor, indiferent de varsta lor. Acestia pot alege dintr-o varietate de SUB-uri de 3 inci, un mar si o sticla de apa. SUBWAY® ofera patru variante proaspete ale sandvisului Baby SUB: Sunca, Vita, Curcan sau Veggie Delite®, astfel incat copiii sa-si poate alege combinatia preferata, adaugandu-si singuri ingredientele in plus. Meniul Kid’s Pak asigura aportul zilnic de energie, nutrienti si vitamine necesare oricarui copil in crestere. Meniul nu este doar proaspat si satios, ci si delicios. Ca desert, SUBWAY® le propune copiilor un mar, incercand sa promoveze o gustare sanatoasa si sa-i invete pe copiii sa aleaga fructele, in defavoarea dulciurilor nesanatoase, cu un continut ridicat de zahar. Pentru a asigura o alimentatie sanatoasa, meniurile pentru copiii de la SUBWAY® contin sub 6 grame de grasime.

Citește și:

Vrem sa incurajam parintii sa isi invete copii sa creasca cu o aliementatie sanatoasa in fiecare zi. De aceea, am inclus in Kid’s Pak necesarul de alimente de care orice copil are nevoie la o masa: un SUB proaspat pe masura lor, un fruct delicios la desert si o sticla de apa plata care sa le asigure hidratarea necesara. Meniul pentru copii le aduce aportul de energie pentru intreaga zi si ofera doza zilnica de nutrienti si vitamine recomandata pentru orice copil,” declara Fabiola Gallegos Rios, Subway Marketing Manager CEE.

Fiecare meniu pentru copiii vine cu un cadou special. Pe perioada campaniei Maleficent, copiii vor primi un rucsac imprimat cu personajele lor de film preferate, la fiecare meniu comandat. Rucsacul poate fi folosit de cei mici pentru a-si transporta gustarea la scoala sau jucariile preferate atunci cand ies in parc. Filmul Maleficent readuce in memoria celor mici si celor mari, povestea celui mai popular personaj negativ din clasica poveste ”Frumoasa din Padure Adormita”, jucat de Angelina Jolie.

Citește și:

Maleficent Kid’s Pak va fi disponibil in restaurantele SUBWAY® din toata tara. La comandarea oricarui meniu pentru copiii, clientii vor primi gratuit rucsacul Maleficent.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.